Κύριο Θέμα Λάσπη Τελευταία Νέα

Δήμαρχε Αβδήρων και ΚΚΠΑ Ξάνθης… Τελικά σε ποια εταιρεία ανήκει η εφημερίδα “ΜΑΧΗΤΗΣ”. Δυο διαφορετικές εταιρίες πληρώθηκαν για συνδρομές του “ΜΑΧΗΤΗ”

Η απόσταση ανάμεσα στο νόμιμο και στο μη νόμιμο μερικές φορές είναι ένα βήμα δρόμος και για αυτό οφείλουν οι υπεύθυνοι σε θέσεις ισχύος και θέσεις διοίκησης να είναι πιο προσεκτικοί. Σας παραθέτουμε λοιπόν συμβάσεις και εγκρίσεις δαπανών και πληρωμών που αφορούν σε ετήσιες συνδρομές συγκεκριμένης εφημερίδας από τον φορέα του Δήμου Ξάνθης (ΚΚΠΑ) και τον Δήμο Αβδήρων.

Τα τιμολόγια που αφορούν στην συνδρομή της εφημερίδα «ΜΑΧΗΤΗΣ» εκδίδονται στην μια περίπτωση (Άβδηρα) από την εταιρεία με την επωνυμία «ΘΡΑΚΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με το διακριτικό τίτλο «ΘΡΑΚΙΚΗ ΜΙΚΕ» με έδρα την οδό Βασ. Κωνσταντίνου 1 στην Ξάνθη. Σύμφωνα όμως με τα στοιχεία μας η εφημερίδα «ΜΑΧΗΤΗΣ»  ανήκει στην εταιρεία με την επωνυμία «ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ» με έδρα την Ξάνθη και σε αυτήν την εταιρία πλήρωσε την ίδια χρονική περίοδο την συνδρομή του το ΚΚΠΑ Ξάνθης!!!

Δεν μπορεί να υπάρχουν δύο ιδιοκτησίες σε μια εφημερίδα… κύριοι…

Συμπερασματικά

Δεν θα έπρεπε οι αρμόδιοι φορείς να διασταυρώσουν τα στοιχεία που τους δίνονται και στην συνέχεια να προβούν στις πληρωμές;:; Και για ποιο λόγο δίνονται στοιχεία άλλης εταιρείας για να εκδοθούν τιμολόγια συνδρομής εφημερίδας που ανήκει σε άλλη εταιρεία;

Εν τέλει ποιος είναι ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ της εφημερίδας Μαχητής που εμφανίζεται και υπέρμαχος της νομιμότητας;

Σίγουρα ευθύνες υπάρχουν τόσο στις υπηρεσίες των Δήμων που δεν ήλεγξαν τα στοιχεία που τους δόθηκαν, όσο και από την πλευρά του άμεσα ενδιαφερόμενου που δίνει στοιχεία εταιρείας στην οποία δεν ανήκει η εφημερίδα «ΜΑΧΗΤΗΣ» για να πληρωθεί ένα τιμολόγιο συνδρομής. 

Αφήνω στην άκρη το αν υπάρχουν ή όχι φορολογικές παραβάσεις για τις οποίες θα πρέπει να επιληφθούν του θέματος οι αρμόδιες υπηρεσίες (ΣΔΟΕ, ΕΦΟΡΕΙΑ ΞΑΝΘΗΣ) όπως και η αποκεντρωμένη διοίκηση ΑΜΘ και ο Γραμματέας Α.Δ.Μ.-Θ Δρ. Ιωάννης Κ. Σάββας.

Άραγε μήπως υπάρχουν και ποινικές ευθύνες οπότε και πρέπει να δρομολογηθούν διαδικασίες και από την Εισαγγελία Ξάνθης αλλά και από την Εισαγγελία εφετών Θράκης.

Διότι η γυναίκα του «καίσαρος» δεν πρέπει μόνο να φαίνεται τίμια αλλά και να είναι τίμια.

Και όπως λέει και ο φίλος Παναγιώτης… Ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει;

Σχετικά Άρθρα