Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Διανομή τροφίμων του Συλλόγου Μονογονεϊκών Οικογενειών “ΣΤΗΡΙΖΩ” στα μέλη του

Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε η διανομή τροφίμων στα μέλη του Συλλόγου Μονογονεϊκών Οικογενειών-ΣΤΗΡΙΖΩ στα γραφεία μας.

Ο Σύλλογός μας, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, κατάφερε και συγκέντρωσε πάρα πολλά τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, είδη υγιεινής, ρούχα και επιταγές για τα μέλη του, με την πολύτιμη υποστήριξη των συμπολιτών της πόλης μας Ξάνθης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθειά μας, στέκονται δίπλα μας και υποστηρίζουν έμπρακτα με αγάπη και σεβασμό τις Μονογονεϊκές Οικογένειες.

Ευχαριστούμε τα καταστήματα:

“ΣΚΛΑΒΕΝΊΤΗΣ”, KOSMOPLUS (πρώην Dia ), KOSMOPLUS (Αθ.Διάκου 1), PLAZA (Φθηνή Αγορά) που παραχώρησαν ένα σημείο, ώστε οι πελάτες τους να προσφέρουν διάφορα είδη από τα καταστήματά τους.

Το κατάστημα KOSMOPLUS (πρώην Dia) και ιδιαίτερα τον υπεύθυνο καταστήματος κύριο Θεοδωρίδη Δημήτριο, για την ευγενική προσφορά των δέκα δωροεπιταγών.

Το 7ο Γυμνάσιο Ξάνθης, για το ποσό των 250 ευρώ σε επιταγές, από Bazaar που διοργάνωσαν για να τα προσφέρουν στο Σύλλογό μας.

Την ΟΝΝΕΔ Ξάνθης, για τα τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και υγιεινής.

Την εταιρεία ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, για τα τρόφιμα και τα είδη ρουχισμού.

Το οπωροπωλείο “ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΏΤΟΥ”, για τις δωροεπιταγές αξίας 300 ευρώ.

Το αρτοποιείο “ΑΤΛΑΣ” για τα αρτοσκευάσματα.

Τα κρεοπωλεία:

 “ΑΝΤΏΝΗΣ”, “ΠΑΠΑΡΕΚΑΡΗΣ”, “ΠΛΑΤΉΣ” για τις δωροεπιταγές τους και τα κρεοπωλεία “ΜΠΑΤΖΑΚΙΔΗ” για τα κρέατα αξίας 50 ευρώ.

Το κατάστημα καυσόξυλων, που επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία του, για τους τρεις τόνους καυσόξυλων.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη και το ενδιαφέρον όλων των ΜΜΕ του Νομού Ξάνθης, Καβάλας και Κομοτηνής, για τη γνωστοποίηση της σημαντικής μας προσπάθειας δια μέσω του τύπου.

Θερμές ευχαριστίες από καρδιάς, σε όλες τις συμπολίτισσες και όλους τους συμπολίτες μας, που προσέφεραν από το υστέρημά τους, για να γεμίσουν τα τραπέζια των Μονογονεϊκών Οικογενειών!

Εκτιμώντας ιδιαιτέρως την ευγενή αυτή κίνηση όλων σας στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας ευχαριστήσουμε δημόσια, που είστε συνοδοιπόροι στον αγώνα μας!

Ενώθηκαν οι δυνάμεις σας με πράξεις αγάπης, ενσυναίσθησης, πνεύμα αλληλεγγύης και αδιάλειπτης προσφοράς, που απέφεραν ένα αποτέλεσμα συγκινητικό!

Καλή κι Ευλογημένη νέα Χρονιά να έχετε εσείς και οι οικογένειές σας! 

Ευχή μας, το νέο έτος να σας διπλασιάσει στο έπακρο την αγάπη, την καλοσύνη και τα χαμόγελα που δώσατε απλόχερα και ανιδιοτελώς στις Μονογονεϊκές Οικογένειες!

Εκ του ΔΣ

Η Πρόεδρος

Κατερίνα Χατζηβασιλείου

Σχετικά Άρθρα