Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Κάποιοι δεν μπορούν να αντέξουν την επιτυχία του Ηλία Ασκαρίδη… Βανδάλισαν την Ευχούπολη και τον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο στην πλατεία!

Φθορές προκάλεσαν «άγνωστοι» στον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, κατά τις νυχτερινές ώρες της Δευτέρας μη μπορώντας όπως φαίνεται να ανεχθούν την επιτυχία των εκδηλώσεων που οργάνωσαν Ασκαρίδης και Τσέπελης και την αποδοχή αυτών από τον κόσμο της Ξάνθης.

Κατεστραμμένα και κομμένα καλώδια από τα λαμπάκια, καταστροφές στο τρενάκι και ζημιές σε χριστουγεννιάτικες κατασκευές, αντίκρισαν το πρωί της Τρίτης οι υπεύθυνοι του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης.  

Οι όμορφες κατασκευές τοποθετήθηκαν εκεί  για  να δώσουν γιορτινό χρώμα στην πόλη και για να τις χαρούν μικροί και μεγάλοι. Τι χαρά και ικανοποίηση μπορεί να νιώθουν κάποιοι καταστρέφοντάς τες; 

Η Δημοτική Αρχή καταγγέλλει τους  άγνωστους βάνδαλους, που για μια ακόμα φορά προσπαθούν να καταστρέψουν ό,τι όμορφο γίνεται στην πόλη. Να σημειωθεί ότι οι ζημιές και οι όποιες φθορές  προκλήθηκαν,  αποκαταστάθηκαν άμεσα από το Κέντρο Πολιτισμού  του Δήμου Ξάνθης .

Σχετικά Άρθρα