Περιφέρεια Τελευταία Νέα

Προσλήψεις 6 ατόμων στην Περιφέρεια ΑΜΘ

H Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 6 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και των Περιφερειακών Ενοτήτων Ροδόπης, Καβάλας, Έβρου, Ξάνθης και Δράμας.

Οι ειδικότητες
ΠΕ Οικονομικού – 1 θέση
ΠΕ Ηλεκτρολόγων ή Μηχανολόγων Μηχανικών – 1 θέση
ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού – 1 θέση
ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών – 1 θέση
ΤΕ Πολιτικών Μηχανικών – 1 θέση
ΤΕ Εποπτών Δημόσιας Υγείας – 1 θέση

Υποβολή αιτήσεων
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1 ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δημοκρατίας 1, Τ.Κ. 69100 Κομοτηνή, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διοίκησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, υπόψη κ. Δημητρίου Τσιναρίδη (τηλ. επικοινωνίας: 2531350164)

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 10 ημερών (υπολογιζόμενων ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στους διαδικτυακούς τόπους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Σχετικά Άρθρα