Τελευταία Νέα

ΙΝ Αγίου Ελευθερίου Ξάνθης: Εκατοντάδες πιστοί συρρέουν για να προσκυνήσουν τα ιερά λείψανα του Αγίου Γεωργίου- Μέχρι την Κυριακή θα παραμείνουν στον Ναό

Μέχρι την Κυριακή στις 7 η ώρα το απόγευμα θα παραμείνουν στον ιερό ναό του Αγίου Ελευθερίου Ξάνθης τα τίμια λείψανα του Αγίου μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του τροπαιοφόρου.
Ήδη από την ημέρα της υποδοχής την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 κατά εκατοντάδες προήλθαν οι πιστοί που ήρθαν από την πόλη της Ξάνθης και τους γύρω νομούς να προσκυνήσουν τα ιερά λείψανα και να πάρουν την ευλογία του Αγίου.
Σήμερα Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 στις 6 η ώρα θα τελεστεί εσπερινός και οι χαιρετισμοί του Αγίου Γεωργίου ενώ στις 9 η ώρα το βράδυ θα τελεστεί ιερά αγρυπνία.
Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 το πρωί θα τελεστεί όρθρος, θεία λειτουργία και αγιασμός ενώ στις 11 το πρωί ιερά παράκληση του Αγίου Γεωργίου, στις 6 η ώρα το απόγευμα εσπερινός και στις 8 το βράδυ απόδειπνο και μεσονυκτικό.

Την Κυριακή 18, Δεκεμβρίου στις 7 η ώρα το πρωί όρθρος και θεία λειτουργία, στις 11 η ώρα το πρωί ιερά παράκληση του Αγίου Γεωργίου, το απόγευμα στις 6 εσπερινός και στις 7 αναχώρηση των ιερών λειψάνων.

Σχετικά Άρθρα