Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Η βροχή δεν σταμάτησε Τσέπελη και Σταυρουπολίτες να ανάψουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο (foto+video)

Μαίρη Δαληκριάδου

Παρά τον βροχερό καιρό πολλοί ήταν οι κάτοικοι της Σταυρούπολης και των γύρω περιοχών που παραβρέθηκαν την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 6 και 30 το απόγευμα στην φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Η μπάντα του Δήμου Ξάνθης από νωρίς το απόγευμα παιάνιζε χριστουγεννιάτικα τραγούδια δρόμους  της Σταυρούπολης.

Παρών ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης  που μέτρησε αντίστροφα για την φωταγώγηση  του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία μαζί με τα παιδιά του χωριού. Ο δήμαρχος Ξάνθης μετά την το άναμμα του δέντρου ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές καλά Χριστούγεννα και καλά Χριστούγεννα! Αμέσως μετά τον ουρανό της Σταυρούπολης φώτισαν υπέροχα βεγγαλικά!

Παρόντες στην εκδήλωση ο αντιδήμαρχος Σταυρούπολης Τόλης Ελευθεριάδης, ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης, ο πρόεδρος του κέντρου πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης Ηλίας Ασκαρίδης που είχε και το που και το γενικό πρόσταγμα  στην εκδήλωση ενώ ιδιαίτερη εμφάνιση έκανε το στέλεχος της νέας Δημοκρατίας Κωσταντίνος Τριανταφυλλίδης.

Να σημειώσουμε ότι για πρώτη φορά φέτος όλο το χωριό ήταν στολισμένο με νέο χριστουγεννιάτικο διάκοσμο και φωταγωγημένο.

https://www.facebook.com/xanthinews/videos/693865185667113

Σχετικά Άρθρα