Επιστολές Τελευταία Νέα

Ευχαριστήριο προς μαθητές του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης (Βρήκαν και παρέδωσαν πορτοφόλι)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η κα. Πουλουτίδου Αθανασία ευχαριστεί και συγχαίρει τους μαθητές του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης Οσμάν Μεμέτ, Γκιρετλή Καάν, Δεμήρ Αλπερέν και Οσμάν Σεμήχ, για την εύρεση κι ασφαλή επιστροφή προσωπικού της αντικειμένου (πορτοφόλι), με τη διαμεσολάβηση του διευθυντή του σχολείου κ. Αργυρόπουλου Γεωργίου.

Προ ολίγων ημερών οι παραπάνω μαθητές βρήκαν στο δρόμο το απολεσθέν πορτοφόλι που περιείχε σημαντικά έγγραφα και κάρτες και το παρέδωσαν ακέραιο στον διευθυντή του λυκείου τους, ο οποίος  ερχόμενος σε επικοινωνία μαζί μου εξασφάλισε την επιστροφή του.

Είχα τη χαρά να γνωρίσω από κοντά τα παιδιά και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω αλλά και συγχαρώ και δημόσια για την αξιέπαινη πράξη τους, τις αξίες και την ευσυνειδησία τους. Συγχαρητήρια ακόμη και στις οικογένειες των παιδιών, τους καθηγητές τους και τον διευθυντή τους στο 2ο ΓΕΛ Ξάνθης, για τη συνδρομή τους στην καλλιέργεια του ήθους τους. Τέτοιες πράξεις είναι σημαντικό να γνωστοποιούνται, καθώς στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε μας δίνουν την δυνατότητα να συνεχίζουμε να εναποθέτουμε τις ελπίδες μας για μια καλύτερη κοινωνία στις νέες γενιές.

Με εκτίμηση,

Πουλουτίδου Αθανασία

Ιατρός , Ειδικευόμενη Ψυχίατρος

Σχετικά Άρθρα