Δράμα Τελευταία Νέα

Δράμα: Ετοιμάζεται η “Ονειρούπολη” να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους..


Η 19η Ονειρούπολη σε λίγες μέρες θα υποδεχτεί τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες της για να γίνουν ξανά όλοι μαζί η πιο μεγάλη παρέα. Τα σπιτάκια βρήκαν τη θέση τους στο χριστουγεννιάτικο χωριό μας και οι προετοιμασίες συνεχίζονται πυρετωδώς με τη βοήθεια όλων των συνεργατών μας για να έχουμε ένα όμορφο παραμυθένιο σκηνικό που θα το χαρούμε όλοι.
Ο Δημοτικός Κήπος ντύνεται γιορτινά, το Λουκά πάρκ και η χριστουγεννιάτικη αγορά ετοιμάζονται επίσης να μας υποδεχθούν, στην Κεντρική μας Πλατεία το μεγάλο επιβλητικό χριστουγεννιάτικο δέντρο μας ετοιμάζεται να καλωσορίσει την πιο όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή και περιμένει με τα φώτα του να λάμψει σε όλη την πόλη και μαζί με το πανέμορφο παγοδρόμιο μας να φτιάξουν ένα ακόμα παραμυθένιο σκηνικό στην πόλη μας. Λίγες μέρες έμειναν για την έναρξη και όλοι μαζί θα βρεθούμε ξανά για 19η χρονιά στο χωριό του Άη Βασίλη, στο χωριό με τις πιο γλυκές εκπλήξεις για να δημιουργήσουμε νέες όμορφες γιορτινές αναμνήσεις.
Το προηγούμενο διάστημα προετοιμάζαμε για τους μεγάλους και μικρούς επισκέπτες μας 15 δωρεάν δράσεις,10 συναυλίες, 5 θεατρικές παραστάσεις, αμέτρητες πολιτιστικές εκδηλώσεις και 19 άλλες παράλληλες δράσεις που θα γεμίσουν την Δράμα ήχους, χαμόγελα και μουσικές.
Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου ο Δήμος Δράμας θα παρουσιάσει το καλλιτεχνικό και πολιτιστικό πρόγραμμα της Ονειρούπολης 2022 -2023, καθώς και τις παράλληλες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.
Το ενδιαφέρον του κόσμου για την φετινή διοργάνωση είναι τεράστιο και δημιουργεί σε όλους μια γλυκιά προσμονή για τις όμορφες μέρες που θα περάσουμε στην όμορφη πόλη μας και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε
την πολύ καλή δουλειά που έχουμε ξεκινήσει. Μέχρι σήμερα 105 σχολεία από όλη την Ελλάδα έχουν δηλώσει ενδιαφέρον να επισκεφτούν την Ονειρούπολη ανταποκρινόμενοι στην στοχευμένη καμπάνια που έγινε
προς τα σχολεία, ενώ και τα στοιχεία που λαμβάνουμε από τα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία και από την Ένωση Ξενοδόχων δείχνουν ότι η Ονειρούπολη και η Δράμα θα είναι για φέτος κορυφαίος χριστουγεννιάτικος προορισμός.
Για ακόμα μια χρονιά η όμορφη πόλη μας φοράει τα γιορτινά της, γεμίζει χρώματα, μυρωδιές και μελωδίες και γίνεται φιλόξενη οικοδέσποινα για όλους! Η 19η Ονειρούπολη ετοιμάζεται και υπόσχεται εκπλήξεις! Σας περιμένουμε όλους να μπείτε στον κύκλο της μεγαλύτερης χριστουγεννιάτικης γιορτής!

Σχετικά Άρθρα