Face to Face Τελευταία Νέα

“Ο σωστός δρόμος είναι ο ανήφορος”. Αναβάθμιση για την Σταυρούλα Μούρκα

Έχοντας οδηγό, τα λόγια αυτά του Νίκου Καζαντζάκη, ποτέ στη ζωή μου δεν επέλεξα να ακολουθήσω κάποιο δρόμο, επειδή απλά ήταν εύκολος. Το σκεπτικό αυτό με ακολουθεί σε κάθε τομέα της ζωής μου και όπως είναι φυσικό και στην ενασχόλησή μου με τα κοινά.

Θέλησα και επέτυχα με σκληρή δουλειά, να εκλεγώ Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ν.Ε Ξάνθης, σε μια χρονική περίοδο πάρα πολύ δύσκολη και συνάμα πρωτόγνωρη, τόσο για την χώρα μας όσο και για ολόκληρο τον πλανήτη. Η εμφάνιση του Covid-19, εκτός από τα υπόλοιπα καταστρεπτικά της αποτελέσματα, λειτούργησε και ως τροχοπέδη σε όλους τους τομείς της κοινωνίας. Το γεγονός αυτό, όμως, δεν μας πτόησε ως ΟΝΝΕΔ Ν.Ε. Ξάνθης.

Τόσο με τη σωστή και τακτική καθοδήγηση από τα στελέχη και τ. Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ και Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλο Μαρινάκη, όσο και με την ακούραστη συμβολή των στελεχών και συνεργατών της τοπικής ΟΝΝΕΔ, καταφέραμε πράγματι ουκ ολίγα. Όχι απλά διαφυλάξαμε την παρουσία της οργάνωσης στον νομό, αλλά εξελιχθήκαμε, προχωρήσαμε μπροστά και δυναμώσαμε τη φωνή των νέων της πόλης μας. Επισκεφθήκαμε ανθρώπους στις γειτονιές, αφουγκραστήκαμε τις επιχειρήσεις και τους ανθρώπους που βρίσκονται από πίσω και παλεύουν με τις καθημερινές τους δυσκολίες, οργανώσαμε εκδηλώσεις με άκρως ενδιαφέροντα θέματα και συμμετείχαμε σε κάθε σημαντικό δρώμενο της πόλης της Ξάνθης.

Μετά λοιπόν, από μια γεμάτη και εποικοδομητική θητεία ως Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ν.Ε Ξάνθης, θέλοντας πλέον να εκπροσωπήσω τους νέους της πόλης που μεγάλωσα, με πιο ενεργό και ουσιαστικό ρόλο, αποφάσισα να θέσω την υποψηφιότητά μου για μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ. Με τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν πολλά στελέχη και συνεργάτες, κατάφερα εν τέλει, να εκλεγώ και να έχω πλέον την τιμή να ανήκω στα μέλη της Κεντρικής αυτής Επιτροπής.

Η εκλογή μου αυτή βέβαια, καταστατικά, δε μου επέτρεψε να διεκδικήσω εκ νέου τη θέση της Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Ν.Ε. Ξάνθης. Συνεχίζουμε πιο ενωμένοι από ποτέ το δύσκολο έργο μας στηρίζοντας το όραμα του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Ορφέα Γεωργίου, για μια νεολαία που πρωτοστατεί απ΄ άκρη σ΄ άκρη σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Καλή επιτυχία στον νέο Προέδρο της ΟΝΝΕΔ Ξάνθης, Ιωάννη Καλτσά. Είμαστε εδώ, είμαστε ενωμένοι, είμαστε πιο δυνατοί.

Σταυρούλα Μούρκα

Σχετικά Άρθρα