Αθλητικά Τελευταία Νέα

Βρέθηκε λύση για την προπόνηση των αθλητών του ΑΠΟΦΚΑ – Ευχαριστήριο Συλλόγου

Το ΔΣ του σωματείου ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Ξάνθης κ Τσέπελη Εμμανουήλ και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ζερενίδη Ιωάννη για την κατασκευή σκάμματος μήκους ώστε να εξυπηρετηθούν οι αθλητές των οριζόντιων  αλμάτων.

Μέλημα όλων τα παιδιά να συνεχίσουν χωρίς προβλήματα τις προπονήσεις τους με στόχο την συμμετοχή τους και διάκριση σε πανελλήνιο επίπεδο.

 Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το Αθλητικό Σωματείο “…είναι μια προσωρινή μεν λύση, ουσιαστικής σημασίας δε,  για την ομαλή και με ασφάλεια προετοιμασία των αθλητών μας μέχρι να ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του νέου ελαστικού τάπητα στο ΔΑΚ Ξάνθης.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τον κ. Χατζημεστή Χαράλαμπο για την παραχώρηση του γηπέδου ΑΟΞ στο τμήμα του κ Άγγελου Σουλτάνη καθώς και το ΔΣ της ΕΠΣ Ξάνθης και ιδιαίτερα τον κ. Πανίδη Γεώργιο για την παραχώρηση γηπέδου  ώστε να προπονούνται εκεί τα τμήματα της κ. Τσελεμπή Τάνιας.

Μέλημα όλων μας τα παιδιά να συνεχίσουν χωρίς προβλήματα τις προπονήσεις τους με στόχο την συμμετοχή τους και διάκριση σε πανελλήνιο επίπεδο.

Οι όποιες επιτυχίες τους  θα είναι αφιερωμένες  σε όλους όσους συνέβαλαν στην εύρυθμη και ομαλή προετοιμασία τους. Μπράβο και στους προπονητές μας Σουλτάνη Άγγελο, Τσελεμπή Τάνια και Χαλκίδου Γεωργία για την άμεση προσαρμογή τους στα νέα δεδομένα…”

Σχετικά Άρθρα