Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Με επιτυχία η θεατρική παράσταση του Συλλόγου Μικρασιατών Ν. Ξάνθης (foto +video)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η παράσταση του συλλόγου Μικρασιατών  Ξάνθης “Αλησμόνητες Πατρίδες”  που έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης.  Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και γέμισε  το δημοτικό αμφιθέατρο για να παρακολουθήσει την υπέροχη θεατρική παράσταση που ετοίμασε  με τόσο μεράκι και εν μέσω δύσκολων καιρών η θεατρική ομάδα του Συλλόγου «Αλησμόνητες πατρίδες»  

Έχουμε χρέος να θυμόμαστε, να διδάσκουμε και να προχωράμε – Η προσέλευσή του κόσμου ήταν  ανέλπιστη, δηλώνει ο σύλλογος ! Οι συντελεστές και όσοι εργάστηκαν σκληρά για αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα, ευχαριστούν θερμά για την ανταπόκριση του κόσμου, για την αγάπη και την στήριξή τους.

Ο Σύλλογος Μικρασιατών  Ξάνθης Αλησμόνητες Πατρίδες  είναι ένας ιδιαίτερα δραστήριος σύλλογος που τα τελευταία χρόνια έχει παρουσιάσει πολύ  αξιόλογο έργο. Κάνουν εμφανίσεις σε όλη την Περιφέρεια Ξάνθης με τα χορευτικά τους τμήματα,  με  πολλά δρώμενα, δράσεις τώρα και θέατρο!

Συγγραφή : Φίλιππος Τσαουσέλης με τη συμβολή της Αγγελικής Τσανικίδου

Σκηνοθεσία Φίλιππος Τσαουσέλης

Μουσική επιμέλεια : Γιάννης Κατσούλης 

Σίγουρα αξίζουν συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Γιάννη Κατσούλη και ολόκληρο το Δ.Σ. που φαίνεται πλέον το αποτέλεσμα της άψογης συνεργασίας τους. Ευχόμαστε να συναντηθούμε και σε άλλα, καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Σχετικά Άρθρα