Θραύση κάνει μια ελληνική καντίνα στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ. Τα εδέσματα που έχουν στο μενού τους και οι τεράστιες ουρές έξω από την επιχείρησή τους.
«Ο θείος μου έχει την καντίνα από το 1971. Εγώ και ο αδελφός μου αναλάβαμε τις δουλειές το 2009. Χτίσαμε το φορτηγάκι μας και, μάλιστα, έχουμε άλλα δύο φορτηγά τώρα» δήλωσε στο OPEN και στην εκπομπή Τώρα Μαζί, ο Νίκος Καλογιώργος, ο οποίος είναι ένας από τους ιδιοκτήτες.
Η καντίνα σερβίρει κλασικά ελληνικά εδέσματα, όπως σουβλάκι, τζατζίκι και κολοκυθοκεφτέδες. Τις βραδινές ώρες -και όχι μόνο- σχηματίζονται τεράστιες ουρές έξω από αυτή.
Μάλιστα, τα δύο τελευταία χρόνια οι ιδιοκτήτες επέκτειναν τη δραστηριότητα τους και στο catering.