fbpx
Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Ξεκίνησε η δίκη για το ταμειακό έλλειμμα ύψους 64.000 € στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ξάνθης!!! (Αφορά την προηγούμενη δημοτική αρχή)

Ξεκίνησε χθες Τρίτη η δίκη για το ταμειακό έλλειμμα ύψους 64.000 € στους Παιδικούς Σταθμούς και τα ΚΑΠΗ του Δήμου Ξάνθης!!! Η εκδίκαση της υπόθεσης αφορά την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Κατέθεσε ως πρώτος μάρτυρας ο νυν Πρόεδρος του Κέντρου Πρόνοιας  κ. Παναγιώτης Αμβροσιάδης και στη συνέχεια η δική διεκόπη λόγω υπέρβασης του ωραρίου και θα συνεχιστεί την 23η Νοεμβρίου και ώρα 9.00 το πρωί

Ο κ. Αμβροσιάδης κατέθετε επί μία ώρα και είκοσι λεπτά – Πολλά ερωτηματικά για το πως  δημιουργήθηκε το εν λόγω έλλειμμα για δαπάνες χωρίς παραστατικά

Να υπενθυμίσουμε ότι το ενδεχόμενο έλλειμμα αφορά τα οικονομικά έτη 2014, 2015, 2016 και 2017 ωστόσο η υπόθεση για το πως δημιουργήθηκε και ποιοι ευθύνονται θα διαλευκανθεί μέσω της δικαιοσύνης.

Related posts

Ο Βορράς στο επίκεντρο. Το δεκαήμερο της Ν.Δ. στη Βόρεια Ελλάδα ενόψει ΔΕΘ

Εργαλεία Parkside, είδη για το σπίτι, προϊόντα εμπνευσμένα από τις ΗΠΑ. Βρες αυτά και άλλα πολλά στο Φυλλάδιο Lidl που έχει βγει!

ΤΩΡΑ: Ιπτάμενο Tigra έφυγε απο τον δρόμο και προσγειώθηκε στις εγκαταστάσεις αερίου της ΣΕΚΕ… σώθηκε ο Ξανθιώτης οδηγός γιατί φορούσε ζώνη. (δες φώτο!)

Leave a Comment