Ροδόπη Τελευταία Νέα

Επίσκεψη του ΓΓ του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης

 Το Σάββατο 05-10-2022 είχαμε τη χαρά να επισκεφθεί την πόλη μας και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Αντιστράτηγος ε.α. κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ και να πραγματοποιήσει συνάντηση με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Διοίκησης Ροδόπης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Αφού τον καλωσορίσαμε στο Νομό μας, τον ευχαριστήσαμε που μας δέχθηκε ενώ τον συγχαρήκαμε για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων. Εν συνέχεια αναφερθήκαμε στο σκοπό της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, το σημαντικό έργο που επιτελεί η Τοπική Διοίκηση Ροδόπης στην περιοχή, το άνοιγμα προς την κοινωνία, τη στήριξη προς τις ευάλωτες ομάδες, το εθελοντικό, φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο. Ο κ. Γενικός άκουσε με ενδιαφέρον τις δράσεις μας και μας διαβεβαίωσε πως θα συνεχίσει να είναι όπως πάντα αρωγός και υποστηρικτής μας ενώ από κοινού συμφωνήσαμε πως η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών αποτελεί εργαλείο στα χέρια του σύγχρονου αστυνομικού και προάγει το ανθρώπινο πρόσωπο και την προσφορά του στην κοινωνία.

Τέλος με αφορμή την ονομαστική εορτή του κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ του προσφέραμε ένα τοπικό κρασί της γης των Κικόνων σε μία ιδιαίτερη συσκευασία φτιαγμένη αποκλειστικά για τον ίδιο.

ΓΙΑ  ΤΟ  Δ.Σ.

Η  Πρόεδρος     Ζωή ΣΚΕΥΑ  Ο  Γεν.  Γραμματέας     Δημήτρης ΦΕΓΓΟΜΥΤΗΣ  

Σχετικά Άρθρα