Ελλάδα Τελευταία Νέα

Κοινοπραξία ομίλων JT&Altriaγια την εμπορία θερμαινόμενων προϊόντων καπνού Ploom στις ΗΠΑ

Στρατηγική  μακροπρόθεσμη παγκόσμια συνεργασία στα Προϊόντα Μειωμένου Κινδύνου (ΠΜΚ)

Κοινοπραξία ομίλων JT&Altriaγια την εμπορία θερμαινόμενων προϊόντων καπνού Ploom στις ΗΠΑ

Η Japan Tobacco ανακοίνωσε ότι ο Όμιλος JTέχει συνάψει κοινοπραξία με την AltriaGroup για την εμπορία προϊόντων θερμαινόμενου καπνού (heatedtobaccosticks – HTS) στις ΗΠΑ με συσκευές Ploom.

Οι δύο Όμιλοι υπέγραψαν ένα μακροπρόθεσμο, μη δεσμευτικό παγκόσμιο ΜνημόνιοΚατανόησηςγια τη διερεύνηση εμπορικών ευκαιριών για ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δυνητικά μειωμένου κινδύνου (ΠΜΚ). Αποκλειστικό «όχημα» της κ/ξ, υπεύθυνο για την εμπορευματοποίηση των σημερινών και μελλοντικών προϊόντων θερμαινόμενου καπνού στις ΗΠΑ που ανήκουν και αναπτύσσονται από οποιοδήποτε μέρος, είναι η Horizon Innovations LLC (Horizon).

«Ως μέροςτης στρατηγικής μας εστίασης στα προϊόντα θερμαινόμενου καπνού (HTS), είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που λανσάρουμε τη μάρκα Ploom στιςΗΠΑ, τη μεγαλύτερη αγορά ΠΜΚ στον κόσμο σε αξία, μέσω της συνεργασίας μας με την ηγέτιδα της αγοράς, Altria.  Ανυπομονούμε επίσης να συνάψουμε μια μακροπρόθεσμη στρατηγική συνεργασία με την Altria για να διερευνήσουμε περαιτέρω τις παγκόσμιες εμπορικές ευκαιρίες στην κατηγορία ΠΜΚ. Πιστεύω ακράδαντα ότι αυτή η συνεργασία θα αυξήσει τις παγκόσμιες δυνατότητες μείωσης της βλάβης για τους ενήλικες καταναλωτές και θα προσδώσει μεγαλύτερη αξία στον Όμιλο JT και την Altria», δήλωσε ο Masamichi Terabatake, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου JT και  Πρόεδρος της καπνοβιομηχανίας.

«Με τη δημιουργία αυτής της κοινοπραξίας,  συνδυάζουμε  τις δυνατότητες μάρκετινγκ, καινοτομίας, έρευνας και ανάπτυξης και επιστήμης που έχει αναπτύξει η JTI με την πάροδο των ετών, με την επιστήμη της Altria, την αμερικανική ρυθμιστική εμπειρία και την τεράστια υποδομή, για να δημιουργήσουμε μια πολύ ισχυρή πρόταση για τον ενήλικο καπνιστή των ΗΠΑ», ανέφερε από την πλευρά του ο Eddy Pirard, Διευθύνων Σύμβουλος τηςJTI.

Ο Όμιλος JapanTobacco

Η JTI είναι μια κορυφαία διεθνής εταιρεία καπνού που διαθέτει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 130 χώρες και περιοχές.  Με περίπου 55.000 υπαλλήλους,  κατασκευάζει και πουλά  μερικές από τις πιο γνωστές μάρκες στον κόσμο,  συμπεριλαμβανομένων των  Winston, Camel, MEVIUS και LD. Ο Όμιλος JT δεσμεύεται να επενδύει σε Προϊόντα Μειωμένου Κινδύνου (RRP) και επί του παρόντος εμπορεύεται τα προϊόντα θέρμανσης καπνού με το εμπορικό σήμα Ploom και διάφορα προϊόντα ηλεκτρονικού τσιγάρου με το σήμα Logic. Ο Όμιλος έχει επίσης παρουσία στις φαρμακευτικές και μεταποιητικές επιχειρήσεις  τροφίμων.  Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https:// www.jt.com/.

Σχετικά Άρθρα