Επιχειρήσεις Τελευταία Νέα

H Lidl Ελλάς «HR Team of the Year» στα HR Awards 2022

Ανάμεσα στους μεγάλους νικητές της βραδιάς για 7η συνεχόμενη χρονιά, αποσπώντας συνολικά 15 βραβεία

Με 15 βραβεία διακρίθηκε η Lidl Ελλάς στο πλαίσιο των φετινών HR Awards, τον θεσμό που αναδεικνύει και επιβραβεύει πρωτοβουλίες και καινοτόμες πρακτικές στον κλάδο του Ανθρώπινου Δυναμικού, κατακτώντας ανάμεσά τους και τη μεγάλη διάκριση της βραδιάς για την ανάδειξή της ως «HR Team of the Year», καθώς οι πρωτοβουλίες και δράσεις της εταιρείας με γνώμονα το ανθρώπινο δυναμικό της συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία.

Αναλυτικά οι βραβεύσεις που κατέκτησε η εταιρεία:

  • Platinum, GoldκαιSilver βραβεία στις κατηγορίες «MostEffectiveRecruitmentStrategy» και «BestYouthEmploymentInitiative» για τα προγράμματα LidlUP που στηρίζουν την νέα γενιά παρέχοντας όλα τα εφόδια για ένα ιδανικό εργασιακό ξεκίνημα από θέσεις ευθύνης.
  • Goldκαι 2 Bronzeβραβείαστιςκατηγορίες «BestInternalUseofAcademies», «BestTalentManagementStrategy&Initiative» και «BestHRCorporateEvent» γιατοκαινοτόμοπρόγραμμαLidlUP: Learn&Work, το πρώτο πρόγραμμα διττής εκπαίδευσης για το λιανεμπόριο στην Ελλάδα.
  • Goldβραβείοστηκατηγορία «EffectiveUseofCoaching – Mentoring» γιατοπρόγραμμα«MentormeUP»που πιστοποίησε τους Διευθυντές και τις Διευθυντές των καταστημάτων της LidlΕλλάς ως εκπαιδευτές/ριες ενηλίκων.
  • Silverβραβείοστηκατηγορία «ExcellenceinEmployerBranding» γιατοσύνολο των δράσεων και της επικοινωνίας της ως Εργοδότης Επιλογής.
  • Silverβραβείοστηκατηγορία «MostEffectiveUpskillingandReskillingInitiatives» για την χωρίς όρια, δια βίου εκπαίδευση των ανθρώπων και των ομάδων της.
  • Silverβραβείοστηκατηγορία «BestChangeManagementStrategy / Initiative» γιατο πρόγραμμα «ALidlchange» και τονεπανασχεδιασμό της θέσης και του ρόλου των στελεχών ανθρώπινου δυναμικού.
  • Bronzeβραβείοστηκατηγορία «BestEmployeeEngagementStrategy» γιατοσύνολο των δράσεων και στήριξης της οικογένειας.
  • Bronzeβραβείοστηκατηγορία «Equity&SocialProtectionintheWorkplace» γιατηνυλοποίησηδράσεων ενδυνάμωσης και έμφυλης ισότητας.
  • Bronzeβραβείοστηκατηγορία «MostEffectiveUpskillingandReskillingInitiatives» γιατοπρόγραμμα «LearningJourneys» πουενισχύειτηναυτοεξέλιξηκαιτοντρόποεκπαίδευσηςμετατρέποντάς τον ως ένα συνεχόμενο ταξίδι μάθησης.
  • Bronzeβραβείοστηκατηγορία «MostEffectiveRecruitmentStrategy » γιατονολιστικό επανασχεδιασμό του Recruitmentfunnel προσφέροντας ολοκληρωμένη εμπειρία σε κάθε δυνητικό υποψήφιο.

Η Νικολέττα Κολομπούρδα, HRDirector&MemberoftheBoard της Lidl Ελλάς, δήλωσε σχετικά: «Θα ήθελα να συγχαρώ όλη μου την ομάδα για τις ενέργειες και τις πρωτοβουλίες που μας χάρισαν αυτά τα 15 βραβεία. Είμαστε μια δεμένη ομάδα όπου όλοι και όλες μας έχουμε πάντα στο επίκεντρο τους ανθρώπους μας που μας δίνουν την ενέργεια να σχεδιάζουμε τα επόμενα βήματα και να είμαστε περήφανοι για όλα όσα πετυχαίνουμε μαζί.» 

Με πληθώρα δράσεων αναφορικά με την προσέλκυση, διακράτηση, εξέλιξη και ανάπτυξη του ταλέντου καθώς και την επικοινωνιακή της στρατηγική, η Lidl Ελλάς αποδεικνύει την αφοσίωση και τη συνεχή επένδυση στους ανθρώπους της και την στήριξή της στη νέα γενιά.

Επισκεφθείτε τη Lidl Ελλάς και στα:

corporate.lidl.gr

team.lidl.gr

facebook.com/lidlgr

twitter.com/Lidl_Hellas_

instagram.com/lidl_hellas

linkedin.com/company/lidl-hellas

youtube.com/lidlhellas

Σχετικά Άρθρα