Αθλητικά Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Προχώρησε η ιδέα για την νέα ομάδα της Ξάνθης. (Βάζει πλάτη ο Μπάμπης Χατζημεστής και η διοίκηση του Ορφέα)

Αυτήν την «ώρα μηδέν» για τον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ξάνθης μας, η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή, προτίμησε με μεγάλο ρίσκο να υπάρχει έστω και σε μια μικρή ποδοσφαιρική κατηγορία η πόλη της Ξάνθης. Αυτή η προσπάθεια βρίσκει καθημερινά και νέους φίλους, παρά του ότι το ρίσκο είναι μεγάλο για όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας.

Είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν δυσκολίες αλλά έχει ήδη ξεκινήσει η μετονομασία του Ορφέα σε Γ.Σ. Ξάνθη ενώ θα συνεχίσει πρόεδρος ο Χρήστος Μουρτζάνος. Μόλις τελειώσει και ο σχεδιασμός του λογότυπο μέχρι την Δευτέρα, θα έχει κατατεθεί από τον Νομικό κ. Δημήτρη Μπρατίδη στο πρωτοδικείο το νέο καταστατικό.

Από Δευτέρα θα ανακοινωθούν και οι συνεργάτες του Μπάμπη Χατζημεστή και τα τρία (3) σημεία που θα μπορούν οι φίλοι της ομάδας να προμηθευτούν τα διαρκείας και να γράφουν μέλη της ομάδας της Ξάνθη μας.

Θα υπάρξει όπως μαθαίνω κι ένα άτομο που θα προσφερθεί αφιλοκερδώς τον χρόνο του ώστε να γυρίζει πόρτα, πόρτα για να μπορέσει να γράφει σπόνσορες της ομάδας, σε μορφή διαφήμισης σε πινακίδες.

Η νέα διοίκηση από την μεριά της θέλει να κάνει έκκληση στα τοπικά σωματεία να βοηθήσουν στην προσπάθεια με έμψυχο υλικό και κάνει επίσης έκκληση και σε «ξενιτεμένους» ποδοσφαιριστές Ξανθιωτάκια να έρθουν να βοηθήσουν την νέα ομάδα μας.

Σχετικά Άρθρα