Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Ευχαριστήρια επιστολή του κινήματος αλληλεγγύης “Στηρίζω” για την δράση στο Πόρτο Λάγος

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ <<ΣΤΗΡΙΖΩ>>

Τα μέλη του κινήματος Αλληλεγγύης “ΣΤΗΡΙΖΩ” και πρωτεργάτες της δράσης καθαρισμού του αλσυλλίου του Πόρτο Λάγος την 16 η Οκτωβρίου 2022, εκφράζουμε δημοσίως την ευγνωμοσύνη μας σε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και συνέβαλαν με την συμμετοχή τους στον καθαρισμό του.

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που συνεισέφεραν σε αυτήν την προσπάθεια που με κόπο και αγάπη ξεκινήσαμε για να μπορέσουμε ομαδικά να αναδείξουμε και να  βοηθήσουμε τον τόπο στον οποίο γεννηθήκαμε, μεγαλώνουμε και ζούμε.

Εν συνεχεία ευχαριστούμε την πλειοψηφία των επαγγελματιών του Πόρτο Λάγους, τον Αλιευτικό συνεταιρισμό “Άγιος Νικόλαος”, τους Συλλόγους της Νέας Κεσσάνης “Αγία Παρασκευή” , τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μάνδρας , τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πόρτο Λάγους, τον Πολιτιστικό Χορευτικό Σύλλογο Αβδήρων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Σελίνου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κουτσού “Άγιος Γεώργιος”, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ν. Ολβίου, τον Σύλλογο Ερασιτεχνών Ψαράδων, τον ΑΠΟΦΚΑ, την Ομάδα Εθελοντών “Καθαρή Ξάνθη” και την Μονάδα διαχείρισης Εθνικών Πάρκων Νέστου-Βιστωνίδας και Ροδόπης που παρευρέθηκαν και στήριξαν αυτήν την εθελοντική δράση.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Κ. Σεμπαχεδιν Ογλού Μουράτ και την σύζυγο του , τον Κ. Κοσμίδη Αντώνη και την Κ. Βετσαρίδου Στεφανία. Επίσης, ευχαριστούμε τον Δήμο Αβδήρων τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφέρειας μας που ήταν αρωγοί της προσπάθειας μας και για την αναγνώριση του έργου μας και της επιτυχίας της δράσης μας, καθώς και το Επιμελητήριο Ξάνθης, τον ΟΦΥΠΕΚΑ, το Δασαρχείο Ξάνθης και τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σχετικά Άρθρα