Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα Τεχνολογία

Η Ελλάδα επιμένει στην ανάγκη πλαφόν στη χονδρική τιμή φυσικού αερίου. Πως μπορείς να συνδεθείς με το Φυσικό Αέριο στην Ξάνθη;

Η Σύνοδος των Υπουργών Ενέργειας της Ε.Ε., που πραγματοποιήθηκε στην Πράγα την Τετάρτη, με αντικείμενο την αντιμετώπιση των υψηλών τιμών ενέργειας, δεν κατέληξε σε συγκεκριμένο αποτέλεσμα, αλλά η Κυβέρνηση δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια που ξεκίνησε τον Μάρτιο ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

  • Η Ελλάδα υποστήριξε για μια ακόμη φορά πως η επιβολή ενός ανώτατου ορίου τιμών σε επίπεδο χονδρικής είναι η καλύτερη επιλογή για την αντιμετώπιση των τεράστιων διακυμάνσεων των τιμών.
  • Ο Κ. Σκρέκας ζήτησε ένα μεταβλητό ανώτατο όριο στον δείκτη TTF που να διασφαλίζει ότι το φυσικό αέριο δεν θα έχει διπλάσια τιμή από αυτή που καταβάλλεται στην Ασία και άλλες ηπείρους.
  • Σε κάθε περίπτωση, η Κυβέρνηση:
    • επιμένει  στην ανάγκη λήψης αποφάσεων,
    • αξιολογεί ως ένα πολύ θετικό βήμα την επιστολή που έστειλε για το θέμα αυτό η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προς τους αρχηγούς Κρατών και Κυβερνήσεων των χωρών της Ε.Ε.
    • συνεχίζει να εργάζεται προς την κατεύθυνση αυτή, όπως απέδειξε και χθες με την επιστολή που συνυπογράφουν οι Υπουργοί Ενέργειας της Ελλάδας, της Ιταλίας, του Βελγίου, της Ολλανδίας και της Πολωνίας προς την Ευρωπαϊκή ΕπιτροπήΤα βασικά σημεία της επιστολής βασίζονται στην πρόταση την οποία υπέβαλε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, τον Μάρτιο στην Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και αφορούν:
      • Πρώτον: Την επιβολή ενός πλαφόν στην αγορά χονδρικής του φυσικού αερίου.
      • Και δεύτερο μέσα από έναν ευρωπαϊκό Κανονισμό, να προσδιοριστεί ένας νέος δείκτης με τον οποίο θα συνδέεται η τιμή του φυσικού αερίου στα μακροχρόνια συμβόλαια.

Πως μπορείς να συνδεθείς με το Φυσικό Αέριο στην Ξάνθη;

Το Φυσικό Αέριο Ξάνθης, ως τεχνική εταιρεία εγκατάστασης φυσικού αερίου, μπορεί να σας παρέχει όλες τις υπηρεσίες που θα χρειαστείτε για την εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης, ζεστών νερών χρήσης ή μαγειρέματος με φυσικό αέριο και αναλαμβάνει από την αρχή και εξολοκλήρου την μελέτη του χώρου σας αλλά και την εγκατάσταση συσκευών Λέβητα ή κουζίνα μαγειρέματος.

Αναλαμβάνουμε την σύνταξη της αίτησης σας προς την ΔΕΔΑ, την σύνταξη μελέτης Εσωτερικής Εγκατάστασης Φυσικού Αερίου, την υλοποίηση της κεντρικής παροχής του διαμερίσματός σας από την πιλοτή προς το διαμέρισμα, την πώληση και εγκατάσταση λέβητα Φυσικού Αερίου, την Υδραυλική και Ηλεκτρολογική του σύνδεση, την έκδοση Πιστοποιητικού Στεγανότητας για την παροχή σας αλλά και την Έκδοση Φύλου Καύσης Καυσαερίων για την νόμιμη λειτουργία του Καυστήρα σας. Τέλος είμαστε και ΠΑΡΟΧΟΣ Φυσικού Αερίου, ως συνεργάτης του Φυσικού Αερίου Ελλάδος στην Ξάνθη.

Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε για την ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ παροχή και την ΔΩΡΕΑΝ κατάθεση φακέλου δικαιολογητικών αλλά και την δωρεάν τεχνική υποστήριξη, εφ όρου ζωής που παρέχουμε για τον λέβητα και την εγκατάστασή σας…

Περισσότερες πληροφορίες Φυσικό Αέριο Ξάνθης – Σταύρος Καρυπίδης – Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. – Α.Μ./Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.: 26855. ΑΡ. ΑΔΕΙΑΣ: Ξ 23 / 24-06-1996- ΑΡ. ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ: Ξ-841 και Ξ-ΗΛ.-440

Δνση: Γραφείο Ελπίδος 9 (στον πεζόδρομο έναντι Public) Ξάνθη

Εργοτάξιο: 1ο χλμ Ξάνθης-Καβάλας – 67100 Ξάνθη

Τηλ. 2541600699 και 6947267737

Επίσημος Συνεργάτης για την Ξάνθη, Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρία Ενέργειας.

Σχετικά Άρθρα