Τελευταία Νέα Τεχνολογία

Main Event αυτό το Σάββατο για το 3ο TEDxDUTH στην Ξάνθη

Tο Σάββατο, 22 Oκτωβρίου 2022 στη Ξάνθη, θα πραγματοποιηθεί, στo πλαίσιo της διοργάνωσης του 3ο TEDxDUTH, το Main Event, με θεματολογία “Redefine” ή αλλιώς “Επαναπροσδιορίζω”.

Το TEDxDUTH είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση αφιερωμένη στη διάδοση αξιόλογων ιδεών, κυρίως μέσω ομιλιών και Workshops. Η Οργανωτική Επιτροπή των δράσεων απαρτίζεται στην πλειοψηφία από προπτυχιακούς φοιτητές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, και το TEDxDUTH έχει σκοπό να εμπνεύσει, να προβληματίσει και να ευαισθητοποιήσει το φοιτητικό κοινό και την τοπική κοινωνία για ζητήματα που αφορούν την επιστήμη, τον πολιτισμό, την εκπαίδευση και τις τέχνες.

Συγκεκριμένα, το Μain Event, θα πραγματοποιηθεί στο Κτίριο Πολιτικών Μηχανικών (Πανεπιστημιούπολη Κιμμερίων) και ώρα 09:00. Tην εκδήλωση θα στελεχώσουν ακαδημαϊκοί ομιλητές, άνθρωποι με ιδέες που αξίζει να διαδοθούν, με βιωματικές εμπειρίες και άνθρωποι των τεχνών, καθώς και πλήθος Workshop και Perfomances, δίνοντας μια πιο ζωντανή νότα στην εκδήλωση.

Για περαιτέρω πληροφορίες και ενημερώσεις μπορείτε να ακολουθήσετε τους λογαριασμούς μας στο Ιnstagram, Facebook, καθώς και την επίσημη ιστοσελίδα μας.

Οργανωτική Επιτροπή

TEDxDUTH 2022

Σχετικά Άρθρα