Ροδόπη Τελευταία Νέα

Συνελήφθησαν 2 διακινητές

Συνελήφθησαν χθες (11-10-2022) το πρωί, σε περιοχές της Ροδόπης από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης δύο (2) ημεδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Εγνατία οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Εγνατία οδό Κομοτηνής – Ξάνθης,αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερεπαράνομα στην ενδοχώρα τέσσερις (4)μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του αναπτύσσοντας ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει.

Από την έρευνα προέκυψε ότι για το όχημα δηλώθηκε κλοπή την 11-10-2022 στο Τμήμα Ασφάλειας Εχεδώρου.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την  προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης ΣαπώνΡοδόπης.

Σχετικά Άρθρα