Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Βιβλιοπαρουσίαση: Τα δύο νέα βιβλία της Ξανθιώτισσας συγγραφέως Έλενας Μωρέα

Μια ιδανική πρόταση για διάβασμα και αλλαγή στην θετική στάση της ζωής είναι τα δύο νέα βιβλία της Ξανθιώτισσας συγγραφέως Έλενας Μωρέα με τίτλο «Ποιος Άξιος Εστί» και «Το Παράπονο της Ρηνούλας».

Τα βιβλία μπορείτε να το προμηθευτείτε (όπως και τα 4 υπόλοιπα βιβλία) απευθείας από την συγγραφέα στέλνοντας μήνυμα στο προφίλ της στο facebook

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στην Ξάνθη. Τελειώνοντας το λύκειο σπούδασε Ιατρικών εργαστηρίων και προσχολική αγωγή. Γνωρίζει καλά αγγλικά επίπεδο proficiency και λίγα ιταλικά. Γνωρίζει από μασάζ και ψυχολογία από κάποια σεμινάρια. Γράφει εκτός από πεζά και ποιήματα και στίχους τραγουδιών. Έκανε μαθήματα φωνητικής και ασχολήθηκα με το τραγούδι. Τον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με ζωγραφική (σκίτσα), δημιουργία και διακόσμηση ρούχων, κατασκευή κοσμημάτων και κεριών. Της αρέσει το διάβασμα η κηπουρική και τα ταξίδια καθώς και η γνωριμία ανθρώπων ακούγοντας γνώμες και ιδέες και ανταλλάσσοντας απόψεις.

Τι γράφει ο εκδότης από τις Εκδόσεις «Πάραλος» για την Έλενα Μωρέα:

Για ακόμα μια φορά η συγγραφέας Έλενα Μωρέα, μας ξαφνιάζει με την απλή λιτή και απέριττη γραφή της. Καταπιάνεται με τα σύγχρονα προβλήματα και διλήμματα όχι μόνο της εποχής μας αλλά που διαχρονικά προβλήματα και απασχολούσαν τους ανθρώπους.

Μόνο που σήμερα κάτω από τις συνθήκες της σύγχρονης ζωής είναι τόσο εμφαντικά σε καταπιεστικό βαθμό και οδηγούν τους σημερινούς ανθρώπους συχνά σε απόγνωση.

Με την ευθύβολη γραφή της, εξετάζει διεξοδικά σχεδόν όλες τις καθημερινές περιστάσεις με τις οποίες είμαστε αναγκασμένοι να βιώσουμε και χωρίς υπεκφυγές πλεονασμούς και καλολογικά στοιχεία δίνει έναν οδηγό πλεύσης προς ήρεμο λιμάνι.

Οι προσεγγίσεις της στα απλά πλην όμως καυτά θέματα που μας απασχολούν όλους μας ζωή αλλά και γενικότερα ως φιλοσοφία ζωής δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από πολύτομες φιλοσοφικές ψυχολογικές μελέτες. Ίσα-ίσα που με τον τρόπο διατύπωσης των νοημάτων είναι καθαρός νυχτερινός ουρανός στον οποίον εύκολα μπορούμε να καθοδηγηθούμε από τον “πολικό αστέρα”.

Σχετικά Άρθρα