Αθλητικά Τελευταία Νέα

Με τους μοτοσικλετιστές της Ξάνθης βρέθηκε ο Δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης (προγραμματίσθηκαν αθλητικές δραστηριότητές με θέμα την μοτοσικλέτα)

Χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Ξάνθης και του Δημάρχου Ξάνθης κ. Τσέπελη Μανώλη σε εξαιρετικά φιλικό κλίμα. Στην συνάντηση συμμετείχαν και και ο Αντιδήμαρχος κ. Φανουράκης Μανώλης και ο κ. Γουναρίδης Στέλιος πρόεδρος του ΣΔΑΝ Ν.Ξανθης.

Ενημερώθηκαν για τον σχεδιασμό αθλητικών εκδηλώσεων αλλά και για τις εθελοντικές δράσεις που σκοπεύουμε να πραγματοποιήσουμε την επόμενη χρονιά. Επίσης έγινε αναφορά στον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου βάση του νέου αθλητικού νόμου και τονίστηκε πως είμαστε ένας αναγνωρισμένος αθλητικός σύλλογος από την ΓΓΑ χωρίς χώρο άθλησης!!!!

Στο αθλητικό κομμάτι ο Δήμαρχος υποσχέθηκε πως θα είναι δίπλα μας τη νέα χρονιά και σε συνεργασία με την Περιφέρεια θα πραγματοποιηθούν αθλητικές δραστηριότητες με θέμα την μοτοσυκλέτα. Έπεται συνέχεια, αρκεί να υπάρχει θέληση και όρεξη για νέα πράγματα!#motoe , #amotoe , #mox , #moxpolimichani , #xanthi

Σχετικά Άρθρα