Κοινωνία Τελευταία Νέα

Μαθητές από τη Μανίσα της Τουρκίας και από τη Βρετάνη της Γαλλίας στον Δήμαρχο Ξάνθης

Τους εκπαιδευτικούς και μαθητές τριών σχολείων του εξωτερικού υποδέχτηκε το γραφείο του το πρωί της Τρίτης ο Δήμαρχος Ξάνθης . Τα σχολεία συμμετέχουν στο πρόγραμμα ERASMUS + και φιλοξενούνται από το 5ο Γυμνάσιο Ξάνθης. Ως άψογος οικοδεσπότης, ο κ. Τσέπελης , καλωσόρισε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς από τις πόλεις,  Μανίσα και Βρετάνη.

Κωνσταντίνος Πυλαρινός , Διευθυντής 5ου Γυμνασίου Ξάνθης : Τα παιδιά που φιλοξενούνται από τα σχολεία του εξωτερικού θα επισκεφθούν τις επόμενες ημέρες τον ποταμό Νέστο και την Καβάλα.

Το 5ο Γυμνάσιο Ξάνθης φιλοξενεί τους μαθητές που συνοδεύονται από τους εκπαιδευτικούς τους  στα πλαίσια του προγράμματος  ERASMUS+,  από δυο σχολεία της Μανίσας της Δυτικής Τουρκίας  και από τη Βρετάνη της Γαλλίας

Όπως τόνισε μεταξύ άλλων o Διευθυντής 5ου Γυμνασίου Ξάνθης κ. Πυλαρινός, στα πλαίσια του προγράμματος ERASMOUS  τα παιδιά που φιλοξενούνται στην Ξάνθη, επισκέφθηκαν  το Δημαρχείο της πόλης , ενώ θα ακολουθήσουν περιηγήσεις στον ποταμό Νέστο,  στους Φιλίππους και στην Καβάλα  καθώς και στην παλιά πόλη της Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα