Επιχειρήσεις Τελευταία Νέα

Η SKY express “BRAND OF THE YEAR” στα Peak Performance Marketing Awards

Η  κορυφαία τιμητική διάκριση πλαισιώθηκε από δέκα (10) βραβεία,
μεταξύ των οποίων το “
BRANDOFTHEYEAR”και η Platinum βράβευση.

Στη μεγάλη πρωταγωνίστρια των φετινών PeakPerformanceMarketingAwards αναδείχθηκε η SKYexpress ξεχωρίζοντας για την αποτελεσματικότητα και τη δημιουργικότητα των πρακτικών της. O κορυφαίος θεσμός που επιβραβεύει την καινοτομία στο performancemarketing διοργανώθηκε για έκτη χρονιά από την BoussiasCommunications με την υποστήριξη της Google, την Πέμπτη 06 Οκτωβρίου.

Εκεί, η αεροπορική της νέας εποχής απέσπασε ΔΕΚΑ συνολικά βραβεία, ως “BRANDOFTHEYEAR” με τέσσερα GOLD, τρία SILVER, ένα BRONZE, καθώς και το PLATINUMAward στην κατηγορία Growth&InnovationinPerformanceMarketing.

Η ανατρεπτική στρατηγική της SKYexpress σε συνδυασμό με τις πρωτοποριακές μεθόδους digitalmarketing που εφάρμοσε σε συνεργασία με την MediaCube οδήγησαν σε εντυπωσιακά και κυρίως μετρήσιμα αποτελέσματα που αγκαλιάστηκαν από το επιβατικό κοινό και αναγνωρίστηκαν από την αγορά. Αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητες της τεχνολογίας και των ψηφιακών εργαλείων, η εταιρεία κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα όχι μόνο να καλύψει, αλλά και να ξεπεράσει τους αρχικούς στόχους της.

Η βράβευση στα PeakAwards επιβεβαιώνει με τη σειρά της τους λόγους για τους οποίους η Google ανέδειξε πρόσφατα την SKYexpress ως διεθνές casestudy στην digital διαφήμιση. Αποτελεί επίσης μια έμπρακτη απόδειξη της δυναμικής πορείας που έχει πλέον εδραιώσει την εταιρεία στο χώρο των αερομεταφορών.

Όπως δήλωσε σχετικά ο Digital Marketing & Sales Manager, Μάρκος Μαρκάκης:“Η αναγνώριση σημαίνει πολλά για εμάς στην SKYexpress, τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες στην MediaCube που μοιράζονται την ίδια φλόγα, το όραμά μας και το πάθος γι αυτό που κάνουμε. Από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας μας ακολουθούμε ένα διαφορετικό μοντέλο που στηρίζεται στην πρωτοπορία και τη διαρκή εξέλιξη και είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό. Αναζητούμε διαρκώς καινοτομίες και νέες πρακτικές με σκοπό να προσφέρουμε μια ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία και φυσικά να συμβάλλουμε στην προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος όλο τον χρόνο. Σύνθημα μας είναι το «κάθε μέρα μακρύτερα, κάθε μέρα ψηλότερα» και έτσι συνεχίζουμε”.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της SKY express Γεράσιμος Σκαλτσάς με την ομάδα της Media Cube και τα 4 εκ των 10 βραβείων που απέσπασε η εταιρεία στα φετινά Peak Performance Marketing Awards

Τα βραβεία που απέσπασε η SKYexpress:

  • GOLD, Best International Campaign 
  • GOLD, Best Use of Technology
  • GOLD, Best Performance in Travel & Tourism
  • GOLD, Best Media Efficiency Strategy
  • SILVER, Best Modern Search Campaign
  • SILVER, Best Sales Campaign
  • SILVER, Best Use of Video for Performance Purposes
  • BRONZE, Most Innovative Campaign
  • Platinum Award, Growth & Innovation in Performance Marketing.

Σχετικά με την SKYexpress

H SKY express, μέλος του Δ.Σ. της ERA είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία, η οποία επαναπροσδιορίζει το τοπίο των ευρωπαϊκών αερομεταφορών. Σήμερα καλύπτει στην Ελλάδα το μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών (34), ενώ εξυπηρετεί σταθερά, όλο τον χρόνο, 8 διεθνείς προορισμούς, ανάμεσά τους το Μιλάνο, το Μόναχο, η Σόφια, κ.α. Έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες interline με παγκόσμιους αερομεταφορείς όπως AirTransat, AirFrance, KLM, QatarAirways, AmericanAirlines, ElAl, MiddleEastAirlines, CyprusAirways, Transavia, Condor, easyjet, Deltaκαι Emirates. Τα τελευταία δύο χρόνια, προέβη στον εκσυγχρονισμό του στόλου της με την απόκτηση καινούργιων Airbus A320neo (x8), ενός Airbus A320ceo και ATR 72-600 (x6), πραγματοποιώντας μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στις αερομεταφορές παγκοσμίως. Σήμερα η SKY express διαθέτει τον νεότερο και πιο “πράσινο” στόλο στην Ελλάδα και έναν από τους πιο φιλοπεριβαλλοντικούς στην Ευρώπη.

W: www.skyexpress.com

FB: https://www.facebook.com/SKYexpressAirlinesGreece

IG: https://www.instagram.com/skyexpressgreece/

LI: https://www.linkedin.com/company/sky-express-airlines/

YT: https://www.youtube.com/c/SKYexpressAirlineGreece

 H SKY express ανακηρύχθηκε BRAND OF THE YEAR στα Peak Performance Marketing Awards, αποσπώντας συνολικά 10 βραβεία

Η SKY express αναδείχθηκε στη μεγάλη πρωταγωνίστρια των φετινών Peak Performance Marketing Awards

Σχετικά Άρθρα