Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Καταπέλτης ο Σάκης Κριτσίνης… Τραγική η κατάσταση της ΔΕΥΑ Αβδήρων, την πνίγουν χρέη 2.000.000 ευρώ προς την ΔΕΗ. (Να μην ξεχάσω να τους ψηφίσω… Αύξηση χρέους 750% σε 8 χρόνια)

Η τραγική κατάσταση της ΔΕΥΑ Αβδήρων που έχει συσσωρεύσει τα τελευταία 8 χρόνια χρέη που αγγίζουν τα 2.000.000 ευρώ προς την ΔΕΗ, (με κίνδυνο της διακοπής της ηλεκτροδότησης στα αντλιοστάσια αν συνεχιστεί η κακή κατάσταση) παρουσιάσθηκε στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο Αβδήρων με την αντιπολίτευση του Σάκη Κριτσίνη να είναι καταπέλτης κατά της προέδρου αλλά και του ίδιου του Δημάρχου Γ. Τσιτιρίδη που ξέρει την κατάσταση αλλά δεν κάνει τίποτε για να την ανατρέψει.

Ο Σάκης Κριτσίνης που έφερε το θέμα σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ανέφερε ότι από το 2014 το χρέος ανέβηκε από τα 290.00 ευρώ στα 1.900.000 ευρώ τον Αύγουστο του 2022 και θα κλείσει πάνω από τα 2.200.000 ευρώ προς την ΔΕΗ. Το χρέος έχει αυξηθεί 750%!!!! “Κάνατε τραγικά λάθη κύριοι” είπε ο κ. Κριτσίνης φέρνοντας σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Τσιτιρίδη.

Στρυμωγμένος στην γωνία ο Γ. Τσιτιρίδης από τα χρέη της ΔΕΥΑΑ προς την ΔΕΗ που αυξήθηκαν επί θητείας
του κατά 750%!!!

Σχετικά ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ κ. Γιώργος Σίσκος μίλησε για λάθος επιλογές της διοίκησης με την αντικατάσταση του ηλεκτρολόγου που ήξερες τις ανάγκες της ΔΕΥΑ και χειριζόταν το σύστημα ελέγχου (πράγμα που οδήγησε σε αύξηση του κόστους λειτουργίας της ΔΕΥΑ) και με απευθείας αναθέσεις σε εργολάβους, που οδήγησαν την ΔΕΥΑ Αβδήρων χρόνο με τον χρόνο προς τον γκρεμό των χρεών προς την ΔΕΗ!!! είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σίσκος “Εγκληματήσατε εις βάρος της ΔΕΥΑ κύριοι”.

Ο πρώην Δήμαρχος Βασίλης Τσολακίδης κάλεσε την πρόεδρο κα Ζουρνατζίδου να παραιτηθεί, μιας και η ΔΕΥΑΑ είναι υπό διάλυση… Την ίδια ώρα η κα Ζουρνατζίδου έλεγε και ξαναέλεγε πείτε μας εσείς τι να κάναμε;

Δείτε όλη την εισήγηση του κ. Κριτσίνη

Σχετικά Άρθρα