Λάσπη Τελευταία Νέα

Ο συνταξιούχος ΟΤΕτζης «ΠιΠινόκιο» ξαναχτύπησε με νέο ασύστολο ψέμα. Ότι δήθεν δεν προσκλήθηκε από τον Δήμαρχο, ο Μουφτής Ξάνθης στα εγκαίνια του κολυμβητηρίου!!!

Έγραψε χθες στην κιτρινο-φυλλάδα του (που είναι λίγα τα ψωμιά της όπως μαθαίνω) ο συνταξιούχος ΟΤΕτζης «ΠιΠινόκιο» που εργολαβικά χτυπά τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη δήθεν ότι:

«Δεν προσκλήθηκε στην εκδήλωση ο Νόμιμος Μουφτής Ξάνθης, ενώ αντίθετα προσκλήθηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μπαράν Μπουρχάν! Γιατί κύριε Διευθυντή του Γραφείου Πολιτικών Υποθέσεων; Γιατί Σεβασμιότατε δεν προσκαλείται ο Νόμιμος Μουφτής Ξάνθης στις επίσημες εκδηλώσεις του  Δήμου Ξάνθης ως θρησκευτικός εκπρόσωπος της Μειονότητας;» 

Η αλήθεια είναι (την γράφω για να πληροφορήσω τους λιγοστούς αναγνώστε της κιτρινο-φυλλάδας) ότι ο Σοφολογιότατος Τοποτηρητής Μουφτή Ξάνθης κ. Νεζντέν Χεμσερή προσκλήθηκε από τον Δήμαρχο Μανώλη Τσέπελη όπως και όλοι οι άλλοι επίσημοι του πρωτοκόλλου, τόσο με πρόσκληση που στάλθηκε σε «χαρτί» με κούριερ, όσο και με e-mail. Προσκλήθηκε ο Μουφτής με δύο τρόπους, ήθελε να παρευρεθεί στην εκδήλωση αλλά τελικά το πρόγραμμά του δεν τον βόλεψε να είναι στην πόλη μας το απόγευμα της Κυριακής, που έγιναν τα εγκαίνια του κολυμβητηρίου.

Πέραν των παραπάνω και αλλάζοντας θέμα… το γεγονός είναι ότι έχουμε ένα κολυμβητήριο στολίδι στην πόλη μας, προς χρήση από τους αθλητές και όση χολή και αν έχουν ρίξει τόσα χρόνια και συνεχίζουν να ρίχνουν ορισμένοι ξοφλημένοι (χρεωμένοι*) 70άριδες… αυτό δεν αλλάζει την τεράστια αποδοχή που έχει ο Μανώλης Τσέπελης στην κοινωνία της Ξάνθης… Το είπε θα το ανοίξει… το έκανε!!!

* χρωστάνε της Μιχαλούς

Σχετικά Άρθρα