Αθλητικά Τελευταία Νέα

Ο Μανώλης Τσέπελης φέρνει το ΕΚΟ TRUCK στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης

Το Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία συζήτηση, στο πλαίσιο της δράσης “Εσύ τι λάθος κάνεις στην Οδήγηση;”, με σκοπό την ενημέρωση των εμπλεκομένων φορέων στη διαχείριση της παραβατικής οδηγικής συμπεριφοράς και των τροχαίων ατυχημάτων.

Με βασικό εισηγητή, τον κ.ΝίκοΤσάδαρη, μέλος της Motosport, οδηγό αγώνων και εξειδικευμένο εκπαιδευτή σε θέματα οδικής ασφάλειας, δόθηκαν σημαντικές πληροφορίες για τα πιο συχνά και επικίνδυνα λάθη που κάνουν οι οδηγοί στο δρόμο και ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση με τους φορείς.

Συμμετείχαν στη συζήτηση η Αντιπεριφέρεια Ξάνθης με τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Κώστα Κουρτίδη και τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες του Τμήματος Συγκοινωνιών, ο Δήμος Ξάνθης με τον Δήμαρχο Ξάνθης, Μανώλη Τσέπελη, ο Δήμος Αβδήρων με τον εκπρόσωπο του Δημάρχου Αβδήρων, Αντιδήμαρχο, κ.Φίλιππο Μαλουσάρη, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ξάνθης,κ.ΠασχάληΓιώρη και στελέχη της Τροχαίας Ξάνθης, το Νοσοκομείο Ξάνθης με τον Διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής,κ.Γεώργιο Γεωργίου, ο Ιατρικός Σύλλογος Ξάνθης, ο Ερυθρός Σταυρός Ξάνθης και οι Εθελοντές Διασώστες, οι εκπρόσωποι  της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του ΕΚΑΒ, των Σχολών Οδηγών και οδηγοί.

Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος η δράση θα συνεχισθεί μέχρι το βράδυ της 4ης Οκτωβρίου 2022 στην πλατεία του Μαγικού Ξάνθης και την Πέμπτη και Παρασκευή 5 και 6 Οκτωβρίου 2022, κατόπιν επιθυμίας του Δήμου Ξάνθης, το ΕΚΟ TRUCK θα βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης όπου κάθε ενδιαφερόμενος οδηγός θα μπορεί σε συνθήκες προσομοίωσης αγώνων οδήγησης να εντοπίσει τα πιθανά λάθη του.

Σχετικά Άρθρα