Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Συνάντηση Προέδρου  ΔΕΥΑΞ με τον γνωστό καθηγητή Σεισμολογίας Κωνσταντίνο Παπαζάχο

Στο επίκεντρο της της συζήτησης ήταν η συνεργασία και η ανάπτυξη δικτύου επιταχυνσιογράφων που καταγράφει σεισμούς στην περιοχή του Δήμου Ξάνθης

Τη συνεργασία της ΔΕΥΑ Ξάνθης ζήτησε ο γνωστός καθηγητή Σεισμολογίας και Εφαρμοσμένης Γεωφυσικής του Α. Π. Θ. Κωνσταντίνος Παπαζάχος.

Πιο συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ξάνθης κ. Ιπποκράτης Καμαρίδης αναφερόμενος  στη συνάντηση  και τι ακριβώς συζητήθηκε, επεσήμανε μεταξύ άλλων :

“Την συνεργασία της ΔΕΥΑ Ξάνθης ζήτησε ο γνωστός καθηγητή Σεισμολογίας και Εφαρμοσμένης Γεωφυσικής του Α. Π. Θ. Κωνσταντίνος Παπαζάχος σε συνάντηση που είχαμε στο γραφείο μου με τον ίδιο και τον Γερμανό συνεργάτη του Manuel Ditch.

Στο επίκεντρο της συνεργασίας η ανάπτυξη δικτύου επιταχυνσιογράφων που καταγράφει σεισμούς στην περιοχή του δήμου Ξάνθης. Σε δηλωσή του στο πέρας της συζήτησης ο κ. Παπαζάχος ευχαρίστησε την ΔΕΥΑ και τον Δήμο Ξάνθης για την παραχώρηση χώρων και εξοπλισμού που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του δικτύου παρακολούθησης της σεισμικής δραστηριότητας στην περιοχή χαρακτηρίζοντας μάλιστα την προθυμία των υπευθύνων του δήμου Ξάνθης αλλά και ειδικότερα των ανθρώπων της ΔΕΥΑΞ και του προέδρου της Ιπποκράτη Καμαρίδη, ως συγκινητική”.

Σχετικά Άρθρα