Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Βουτιές, χαρούμενες φωνές και χαμόγελα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ξάνθης! (video)

Τα παιδιά, υπό το άγρυπνο βλέμμα  των καθηγητών τους, βούτηξαν στα νερά της πισίνας – Ενθουσιασμός και γέλια στο μάθημα κολύμβησης

Οι μικροί αθλητές ξεκίνησαν να κάνουν τις βουτιές και τις απλωτές τους  στο ανακαινισμένο  και ασφαλές Δημοτικό Κολυμβητήριο Ξάνθης, ενώ και οι κερκίδες του κολυμβητηρίου γέμισαν ξανά από γονείς, οι οποίοι καμάρωναν τα παιδιά τους να αθλούνται και χάρισαν τη θετική τους ενέργεια στους μικρούς κολυμβητές.

Η εκμάθηση κολύμβησης είναι για τα παιδιά ένα δώρο ζωής !  

Μέσω της κολύμβησης  συντελείται  η  ουσιαστική εξοικείωση των παιδιών και εν δυνάμει αθλητών  με το νερό, μέσα από τη διασκέδαση και το παιχνίδι, σε ένα  ασφαλές , ευχάριστο ζεστό και φωτεινό χώρο με απόλυτο σεβασμό στην τήρηση των αυστηρότερων συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας.

Παρά τις αντιξοότητες το στοίχημα κερδήθηκε από τη δημοτική αρχή – Το πρώτο κολυμβητήριο στην Ελλάδα με «πράσινο» φωτισμό !

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις  είναι  πλέον σε άριστη κατάσταση αφού έχουν αναβαθμιστεί, χωρίς πλέον να υφίστανται απώλειες ενέργειας ώστε να προσφέρουν τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους αθλητές αλλά και όσους πολίτες επιθυμούν,  είτε για λόγους υγείας είτε για λόγους ψυχαγωγίας,  να κάνουν χρήση του χώρου.

Να τονίσουμε τέλος ότι οι εγγραφές στους κολυμβητικούς συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο χώρο του κολυμβητηρίου συνεχίζονται, για τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να συμμετέχουν σε κάποιο από τα προγράμματα εκμάθησης.

Δωρεάν για ΑμεΑ και προνομιακές τιμές για ανέργους, φοιτητές, μογονεϊκές και πολύτεκνες  οικογένειες

Δικαίωμα εισόδου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο έχουν όσοι διαθέτουν «κάρτα αθλουμένου» (αφορά αποκλειστικά τις ώρες χρήσης κοινού & ΑμεΑ). Η κάρτα μέλους εκδίδεται από την Γραμματεία Κολυμβητηρίου, τηλ. επικοιν. 2541063350, e-mail: , είναι αυστηρά προσωπική και ανανεώνεται μηνιαίως από τη Γραμματεία, μετά την προπληρωμή του τέλους χρήσης. Με τη χορήγηση και ανανέωση της κάρτας αθλουμένου, οι πολίτες αποκτούν δικαίωμα εισόδου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο και χρήσης των κολυμβητικών διαδρομών, κατά τις ώρες κοινού & ΑμεΑ (για όσες φορές το επιθυμούν μηνιαίως).

Σχετικά Άρθρα