Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Συνελήφθησαν 5 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες (9-9-2022) σε περιοχές της Ροδόπης, του Έβρου καιτης Καβάλας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης,Αλεξανδρούποληςκαι Καβάλας, πέντε(5) διακινητές, τρεις αλλοδαποί και δύο ημεδαποί, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωσητο απόγευμα, στην επαρχιακή οδόΚομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοίτου Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπώνσυνέλαβαν έναναλλοδαπόδιότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Στην δεύτερη περίπτωση,το βράδυ, σε αγροτική οδό πλησίον του οικισμού Βέννας Ροδόπης, οι ανωτέρω αστυνομικοί συνέλαβαν έναν ακόμααλλοδαπό διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητοκαι να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι προηγουμένως ο δράστης δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών σε επαρχιακή οδό της Ροδόπηςκαι ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. 

Στη τρίτη περίπτωση, το απόγευμασε αγροτική οδό πλησίον του οικισμού ΒρυσούλαςΈβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών συνέλαβαν δύοημεδαπούς, διότι επιβαίνοντες σε  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφεραν παράνομα στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Στην τέταρτη περίπτωση, το ίδιο απόγευμαστην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητοκαι να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τέσσερα (4) οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τέσσερις υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης και Φερών Έβρου και το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

Σχετικά Άρθρα