Κύριο Θέμα Λάσπη Τελευταία Νέα

Αν και δάσκαλος “πήρε το μάθημά του” από τον Τσέπελη… ΕΔΕ σε βάρος του Γ. Χατζηθεοδώρου («Αψυχολόγητη» ανακοίνωση από τον Διδασκαλικό Σύλλογο)

Πειθαρχική διαδικασία διενεργείται  από το Υπουργείο Παιδείας σε βάρος του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολίτες για την Ξάνθη»   – Κατατέθηκε μήνυση εναντίον του από τη δημοτική αρχή  , με αφορμή τοποθέτηση του κ. Χατζηθεοδώρου σε εκπομπή

Ειδικότερα ο κ. Χατζηθεοδώρου , τον Ιανουάριο του 2021 και στα πλαίσια συνέντευξής του σε τηλεοπτική εκπομπή για τις εργασίες που πραγματοποιούνταν στο κολυμβητήριο Ξάνθης  , είχε μιλήσει για  εντάλματα που είχαν ήδη  πληρωθεί από τον  Δήμο Ξάνθης και όπως υποστήριζε καμία αρμόδια επιτροπή δεν είχε παραλάβει τις εργασίες που είχαν γίνει στο κολυμβητήριο, οπότε ως αντιπολίτευση καλούσε τον Δήμαρχο και τις αρμόδιες αρχές  να γίνει αυτοψία για να εξηγήσουν οι αρμόδιοι για το τι έφτιαξαν και τι παρέλαβαν.   

Οι ανωτέρω δηλώσεις του είχαν σαν αποτέλεσμα να κινηθεί δικαστικά η δημοτική αρχή εναντίον του και να του υποβάλλει μήνυση.  Ενώ η υπόθεση εκκρεμεί στη δικαιοσύνη, το υπουργείο Παιδείας κάλεσε τον κ. Χατζηθεοδώρου σε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Διαμαρτύρεται ο Διδασκαλικός Σύλλογος Ξάνθης  – Εξέδωσε «αψυχολόγητη ανακοίνωση» και ανακατεύεται εκεί που δεν τον σπέρνουν…

Ο Διδασκαλικός Σύλλογος καταδικάζει την τακτική του Υπουργείου Παιδείας να υποβάλλει πρόσθετες  πειθαρχικές διαδικασίες σε εκπαιδευτικούς που ταυτόχρονα με το επάγγελμα τους ασχολούνται με τα κοινά και το δημόσιο βίο. 

Αξίζει να τονιστεί ότι  ο κ. Γιώργος Χατζηθεοδώρου είναι  εκπαιδευτικός στη δημόσια εκπαίδευση και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολίτες για την Ξάνθη» ενώ   έχει διατελέσει  επί σειρά ετών συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης.

σ.ε. Δηλαδή ο διδασκαλικός σύλλογος της Ξάνθης τι θέλει να μας πει, ότι αν είσαι δάσκαλος δεν έχεις ευθύνες γι αυτά που κάνεις και αυτά που λες δημόσια;;; Εγώ θα έλεγα ότι έχεις και περισσότερες ευθύνες από έναν απλό δημότη…

Σχετικά Άρθρα