Δράμα Τελευταία Νέα

Δράμα: Επιχείρηση διάσωσης 3 αθλητών στο Φαλακρό

Τρεις άνθρωποι (πιθανότατα αθλητές) αγνοούνται στο Φαλακρό, στη Δράμα, και είναι σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσής τους από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης τριών ατόμων βρίσκεται σε εξέλιξη, κατά το πρωί της Κυριακής (21/08), στη Δράμα και, συγκεκριμένα, στο Φαλακρό.

Αναλυτικά, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ, άναμεσα στους τρεις αγνοούμενους φέρεται να βρίσκεται τουλάχιστον ένας τραυματίας 56 ετών, καθώς υπάρχει η πληροφορία ότι τα τρία άτομα έχουν χτυπηθεί από κεραυνό.

Πάντως, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός, οι τρεις αγνοούμενοι πιθανολογείται ότι συμμετείχαν σε κάποιον βραδινό αγώνα δρόμου στο όρος Φαλακρό.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής τόνισε ότι η επιχείρηση είναι πολύ δύσκολη μιας και στην περιοχή επικρατούν άσχημες καιρικές συνθήκες.

Επισημαίνεται ότι είχε προηγηθεί μεγάλη βροχόπτωση και έντονη κεραυνική δραστηριότητα ενώ, πριν από λίγη ώρα, κάπως βελτιώθηκαν οι καιρικές συνθήκες και οι διασώστες συνεχίζουν με μεγαλύτερη ευχέρεια το έργο τους.

Τέλος, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική Υπηρεσία μέσα από σχετική ανάρτηση στο Twitter, στην περιοχή επιχειρούν 14 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.

Σχετικά Άρθρα