Κοινωνία Τελευταία Νέα

Ο Φερτούν εντοπίζει «εστίες σκουπιδιών» και τις εξαφανίζει. Δικαιώνει την επιλογή Τσέπελη. Βίντεο με τις βρωμιές που καθαρίζει καθημερινά η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ξάνθης (βίντεο)

Χασάν Ογλού Φερτούν : Έκκληση προς τους δημότες να μην εγκαταλείπουν ανεξέλεγκτα σε διάφορα σημεία της πόλης απορρίμματα και ογκώδη αντικείμενα !   

Συνεχίζεται από την Υπηρεσία Καθαριότητας  του Δήμου Ξάνθης η συλλογή απορριμμάτων τα οποία εγκαταλείπονται διάσπαρτα σε διάφορες περιοχές του Δήμου και πιο συγκριμένα στην περιοχή των αθλητικών κέντρων, πλησίον των σφαγείων Ξάνθης. Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, η αρμόδια υπηρεσία απομακρύνει  τα μπάζα και τα σκουπίδια από διάφορα σημεία σε όλη την έκταση του δήμου. Είναι σημαντικό να γνωρίζουν οι πολίτες ότι τα ογκώδη απορρίμματα (έπιπλα, στρώματα, είδη ανακαίνισης κλπ.) δεν εγκαταλείπονται οπουδήποτε αλλά παραλαμβάνονται από τον Δήμο μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του ενδιαφερομένου με την Υπηρεσία Καθαριότητας.

Πάντως ο κ. Χασάν Ογλού Φερτούν  ενημέρωσε πως θα τοποθετηθούν στο σημείο  δυο κοντέινερ ώστε τα ογκώδη αντικείμενα να απορρίπτονται μέσα σε αυτά

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Χασάν Ογλού Φερτούν  κάνει έκκληση στους πολίτες να μην αφήνουν στην συγκεκριμένη περιοχή απορρίμματα ενώ ενημερώνει πως θα τοποθετηθούν κοντέινερ στα οποία μπορούν να απορρίπτονται τα ογκώδη αντικείμενα. Παράλληλα επισημαίνει για ακόμη μία φορά πως μετά τον καθαρισμό των περιοχών, αποτελεί ευθύνη όλων μας να τις διατηρήσουμε ευπρεπισμένες και  απευθύνει έκκληση, για άλλη μια φορά, προς τους δημότες να μην εγκαταλείπουν ανεξέλεγκτα και οπουδήποτε ογκώδη αντικείμενα.

Εικόνες που προκαλούν δυσφορία, οργή αλλά και απογοήτευση – Και στην περιοχή του γηπέδου της Ασπίδας εντοπίζεται το ίδιο πρόβλημα με την απόρριψη σκουπιδιών

Ο, τι και να κάνει ο Δήμος και οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν αρκεί, τονίζει ο κ. Φερτούν και καλεί όλους τους πολίτες του Δήμου Ξάνθης να δείξουν τον ανάλογο σεβασμό στο περιβάλλον και στο “σπίτι” τους.  

Δείτε πως ήταν η περιοχή και πως έγινε μετά τον καθαρισμό!!!

Σχετικά Άρθρα