Κοινωνία Τελευταία Νέα

Δημοπρατήθηκε το έργο για την κατασκευή  της πεζογέφυρας των Κιμμερίων

Καρά Οσμάν Χασάν Λεβέντ : Είναι ένα από τα σημαντικότερα έργα που εδώ και πολλά χρόνια περιμένουν οι κάτοικοι του οικισμού να υλοποιηθεί

Υπήρξαν προβλήματα στο παρελθόν με την συγκεκριμένη πεζογέφυρα

Ο κ. Λεβέντ, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Κιμμερίων κ. Ραμαδάν Εμίν Ογλού Αμέτ, βρέθηκε στο σημείο όπου θα ξεκινήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα οι εργασίες για την κατασκευή της πεζογέφυρας των Κιμμερίων.

Η κατασκευή  της πεζογέφυρας θα ξεκινήσει άμεσα και όπως υποστήριξε ο κ.  Καρά Οσμάν Χασάν Λεβέντ δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στη δρομολόγηση και υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου και με ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημέρωσε ότι βρέθηκε ο ανάδοχος που θα προχωρήσει στην υλοποίησή του.

Πρόκειται αναμφίβολα για ένα έργο καθοριστικής σημασίας για τον συγκεκριμένο οικισμό του Δήμου Ξάνθης, αφού με την αποπεράτωσή του ικανοποιείται ένα διαχρονικό αίτημα των κατοίκων, το οποίο αναβαθμίζει την ποιότητα της ζωής τους.

Στόχος μας είναι να δοθούν λύσεις σε χρόνια προβλήματα του οικισμού των Κιμμερίων  που προασπίζουν την ασφάλεια των πολιτών και έχουν ως στόχο την  αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων

Τέλος ο κ. Καρά Οσμάν Χασάν Λεβέντ δήλωσε πως έπονται και άλλα έργα που έχουν ως στόχο την  αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του οικισμού όπως είναι η κατασκευή παιδικής χαράς, ασφαλτοστρώσεις, η τοποθέτηση LED φωτιστικών σωμάτων και ο δρόμος στο Λιβάδι και στον Έρανο (έχει ολοκληρωθεί η μελέτη του έργου).

Σχετικά Άρθρα