Κοινωνία Τελευταία Νέα

Όλο το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Μαρωνείας μέχρι και τον Δεκαπενταύγουστο

Η Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής έκανε γνωστό το πρόγραμμα του Μητροπολίτη κ.κ. Παντελεήμονα από την Κυριακή 31/07 έως και τη Δευτέρα 15 Αυγούστου. 

Έτσι σύμφωνα με το πρόγραμμα την Κυριακή 31/07 στις 07:00 θα ιερουργήσει στο ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και Οσίου Ζήνωνος του Ταχυδρόμου στον οικισμό των Ταχυδρομικών της παραλίας Προσκυνητών και θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των δωρητών και των κατοίκων των

Ταχυδρομικών. Τη Δευτέρα 01 Αυγούστου στις 18:00 θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος στη Μονή Παναγίας Φανερωμένης Βαρθυρρύακος. Στις 19:30 θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος στον μητροπολιτικό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής.

Την Τρίτη 02 Αυγούστου στις 18:00 θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος στη Μονή Εισοδίων της Θεοτόκου Πανδρόσου. Την ίδια μέρα στις 19:30 θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος στον ναό Αγίου Γεωργίου Αράτου. Την Τετάρτη 03 Αυγούστου στις 19:00 θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος στον ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ροδίτη. Την Πέμπτη 04 Αυγούστου στις 19:00 θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος στο παρεκκλήσιο Κοιμήσεως Θεοτόκου Ξυλαγανής. Την Παρασκευή 05 Αυγούστου στις 19:00 θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καρυδιάς.

Το Σάββατο 06 Αυγούστου θα ιερουργήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στο παρεκκλήσι Μεταμορφώσεως του Σωτήρος παραλίας Μέσης. Την Κυριακή 07 Αυγούστου στις 07:00 θα ιερουργήσει στο ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μαρώνειας και στις 19:00 θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος στο ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αετόλοφου. Την Δευτέρα 08 Αυγούστου στις 19:00 θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος στο ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλλιθέας.

Την Τρίτη 09 Αυγούστου στις 18:00 θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος στο ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ιασίου. Στις 19:00 θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος στο ναό Αγίου Γεωργίου Μέστης. Την Τετάρτη 10 Αυγούστου στις 19:00 θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος στο ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γρατινής. Την Πέμπτη 11 Αυγούστου στις 19:00 θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος στο ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Νέας Πέτρας. Την Παρασκευή 12 Αυγούστου στις 19:00 θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος και των Εγκωμίων της Υπεραγίας Θεοτόκου στον καθεδρικό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής.

Το Σάββατο 13 Αυγούστου στις 19:00 θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού και των Εγκωμίων της Υπεραγίας Θεοτόκου στον ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Σαπών.

Την Κυριακή 14 Αυγούστου στις 07:00 θα ιερουργήσει στον ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Φαναρίου. Στις 19:00 θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού της Εορτής και των Εγκωμίων της Υπεραγίας Θεοτόκου στον πανηγυρίζοντα μητροπολιτικό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Κομοτηνής και θα προστεί της λιτανείας της ιεράς εικόνος της Παναγίας. 

Τέλος την Δευτέρα 15 Αυγούστου στις 07:00 θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Μεθεόρτου Εσπερινού της εορτής στον ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μαρωνείας και θα προστεί της λιτανείας του Επιταφείου της Υπεραγίας Θεοτόκου. 

Σχετικά Άρθρα