Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Με τα τουριστικά μεταφέρουμε τους παράτυπους μετανάστες στην Θράκη!!!

Συνελήφθησαν χθεςκαι σήμερα (24/25-7-2022), σε περιοχές του Έβρου και της Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης,δύο(2) διακινητές,ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση,χθες το πρωί,στην Εγνατία οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερώνσυνέλαβαν τονημεδαπόδιακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση,σήμερατο πρωίστην Εγνατία οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοίτου Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμουσυνέλαβαν τον αλλοδαπόδιακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώραεπτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο δράστης – διακινητής μετά την ακινητοποίηση του οχήματος επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει.

Επιπλέον προέκυψε ότι για το όχημα έχει δηλωθεί κλοπή την 23-7-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, ενώέφερε  πινακίδες κυκλοφορίαςγια τις οποίες έχουν δηλωθεί κλοπή την 23-7-2022 στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

Κατασχέθηκαν δύο οχήματα,χρηματικό ποσό, κινητά τηλέφωνακαι ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την  προανάκριση για τις δύο υποθέσειςενεργούντα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Φερών και Ιάσμου.

Σχετικά Άρθρα