Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Παραμάζωμα πήρε ο Σ. Κριτσίνης τον Δήμαρχο Τσιτιρίδη για τις συνεχόμενες διακοπές νερού στις παραλίες κατακαλόκαιρο!!!

Με το γάντι με καλή διάθεση αλλά και χωρίς να χαριστεί ούτε στον Δήμαρχο ούτε στην πρόεδρο της ΔΕΥΑΑ ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Σάκης Κριτσίνης στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου των Αβδήρων, έθεσε επιτακτικά το θέμα των συνεχόμενων διακοπών νερού στις παραλίες.

Ανέφερε: Είστε 9 χρόνια στην ίδια θέση και δεν μπορέσατε να λύσετε ένα τόσο σοβαρό θέμα, την απρόσκοπτη υδροδότηση στων τουριστικών κατοικιών και καταστημάτων. Επιτέλους ΤΙ θέλετε να κάνετε πείτε μας κι εμάς να βάλουμε πλάτη να σας στηρίξουμε για να γίνει και να λυθεί το πρόβλημα… πείτε μας την λύση και να την ψηφίσουμε κι εμείς ομόφωνα. Να βάλουμε νέες δεξαμενές να γίνει νέο δίκτυο, να επισκευαστεί και να ενισχυθεί το παλιό; Ότι πείτε θα το στηρίξουμε… αλλά εσείς κ. Δήμαρχε δυστυχώς δεν κάνατε τίποτε όλα αυτά τα χρόνια… καλά τα πανηγύρια (κι εγώ συμφωνώ) αλλά να κοιτάξουμε λίγο και τα βασικά αγαθά όπως το νερό!!!

Και στην συνέχεια αναφέρθηκε στα χρέη της ΔΕΥΑ Αβδήρων και στα προβλήματα να πληρωθούν ακόμα και οι τρέχοντες λογαριασμοί της ΔΕΗ!!!!

Σχετικά Άρθρα