Face to Face Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Φοράει παντελόνια ο Ηλίας Ασκαρίδης και το κυριότερο τα τιμάει… Το Κέντρο Πολιτισμού Απέσυρε το Τούρκικο μήνυμα για τις Γ.Π.Π.

Μεγάλος θόρυβος και απολύτως δικαιολογημένες αντιδράσεις ακολούθησαν μετά  τη δημοσίευση ενός διαφημιστικού μηνύματος  του Δήμου Ξάνθης για τις Γιορτές Παλιάς Πόλης,  που απευθυνόταν σε Βούλγαρους και Τούρκους  τουρίστες, που συνηθίζουν να επισκέπτονται την ευρύτερη περιοχή  Αύγουστο – Σεπτέμβριο.

Η διάχυση μέσω φυλλαδίων και  μηνυμάτων  των Γιορτών Παλιάς Πόλης της Ξάνθης γινόταν κάθε χρόνο τα τελευταία 15 χρόνια σε Βουλγαρικά και Τουρκικά με πολύ καλά αποτελέσματα ως προς την επισκεψιμότητα.

Ο θόρυβος και οι αντιδράσεις  προήλθαν  από το γεγονός ότι το τουρκόφωνο μήνυμα ανέφερε το Δήμο Ξάνθης και με την τουρκική του ονομασία Iskece, προκαλώντας τις εύλογες αντιδράσεις, όλων.

Από νωρίς χθες το πρωί, όταν έγινε αντιληπτό το τι είχε συμβεί, και με εντολή του Δημάρχου Μανώλη Τσέπελη το μήνυμα αποσύρθηκε και από την εταιρία παραγωγής θα γίνει διόρθωση της εκφώνησης στο ορθό,  με την αναφορά στον Δήμο Ξάνθης, ενώ πραγματοποιείται διερεύνηση για να γίνει κατανοητό, πώς κάτι τόσο σοβαρό, με προεκτάσεις σε πολλά επίπεδα,  πέρασε απαρατήρητο, πριν τη δημοσιοποίησή του.

Ο πρόεδρος πάντως του Κέντρου Πολιτισμού Ηλίας Ασκαρίδης, ως πολιτικός προϊστάμενος έθεσε ΑΜΕΣΑ την παραίτησή του στην διάθεση του Δημάρχου αναλαμβάνοντας ο ίδιος το λάθος των συνεργατών του.

Ο Ηλίας (που σήμερα γιορτάζει κιόλας) φοράει παντελόνια και το κυριότερο… τα τιμάει…

Σχετικά Άρθρα