Κύριο Θέμα Λάσπη Τελευταία Νέα

Γι αυτό Συριζαίοι δεν θα ξαναδείτε εξουσία… γιατί ειρωνεύεστε τον κόσμο… Ο Φανουράκης έβαλε στην θέση του τον Χατζηθεοδώρου που αποκάλεσε ανόητους τους διοργανωτές του beach volley!!!

Γιώργος Χατζηθεοδώρου : Ναι θεωρώ ότι γίνεται μία ανοησία εκεί έξω και δεν ντρέπομαι να το πω 

Μανώλης Φανουράκης : Εκτίθεστε επαναλαμβανόμενα!

Τον Γιώργο Χατζηθεοδώρου κατήγγειλε ο Αντιδήμαρχος Μανώλης Φανουράκης , κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου το απόγευμα της Παρασκευής, για σχόλιο που έκανε σε ανάρτηση , το οποίο εμπεριείχε τον χαρακτηρισμό  «οι ανόητοι» αναφερόμενος πιθανότατα  στη διοίκηση του Δήμου για τη διοργάνωση του τουρνουά XANTHI MASTERS στην Ξάνθη  και την μετατροπή της πλατείας σε γήπεδο beach volley.

«Άναψαν τα αίματα» στο Δημοτικό Συμβούλιο –  Μανώλης Φανουράκης : Εκτίθεστε επαναλαμβανόμενα

 Ο κ. Φανουράκης κατήγγειλε την κίνηση του κ. Χατζηθεοδώρου να σχολιάσει με τέτοιο ανεπίτρεπτο τρόπο  μία ανάρτηση που αφορούσε στη διοργάνωση του τουρνουά XANTHI MASTERS στην Ξάνθη  και όπως υποστήριξε «…Ο καθένας έχει τη γνώμη του και το αναφαίρετο δικαίωμα να την εκφράζει οπουδήποτε αλλά οι άνθρωπο που εκπροσωπούν έναν φορέα μία αρχή, θα πρέπει να σέβονται αυτό που εκπροσωπούν . Επίσης απευθυνόμενος στον κ. Χατζηθεοδώρου, δήλωσε:   «..Έχετε χάσει την αίσθηση τι είστε, τι εκπροσωπείτε, πού βρίσκεστε ..».  

Τέλος έκανε έκκληση σε όλο το σώμα να θυμηθούν λίγο τους καλούς τους τρόπους  και να αφήσουν να ολοκληρωθεί η αθλητική διοργάνωση και “..μετά «σκοτωνόμαστε»  με την ησυχία μας..”.  

Γιώργος Χατζηθεοδώρου : Ναι θεωρώ ότι γίνεται μία ανοησία εκεί έξω και δεν ντρέπομαι να το πω !

Η συνεχόμενη εμμονή του κ. Φανουράκη θεωρώ ότι είναι προσωπική μάλλον γιατί δεν βγαίνουν τα σχέδιά του, δήλωσε ο κ. Χατζηθεοδώρου.

«…Ο κόσμος της Ξάνθης ξέρει πολύ καλά ποιος είναι ο Φανουράκης και ποιος είναι ο Χατζηθεοδώρου» πρόσθεσε ενώ δεν παρέλειψε  να προειδοποιήσει ότι  θα γίνει πιο αιχμηρός στο επόμενο διάστημα.

σ.ε. Αιχμηρός μπορεί να γίνει ο Χατζηθεόδωρου αλλά οι δικοί του μετά το Δημοτικό Συμβούλιο πήγαν και παρακολουθούσαν αυτήν την ανοησία…. Μάλλον ούτε αυτούς δεν μπόρεσε να πείσει με τα επιχειρήματα του!!!!!

Σχετικά Άρθρα