Κοινωνία Τελευταία Νέα

Μαθήματα ξένων γλωσσών από το Κέντρο δια βίου μάθησης του Δήμου Ξάνθης έρχονται στα ΚΑΠΗ! Σύντομα και ηλεκτρονικοί υπολογιστές (video)

Ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής  Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Ξάνθης κ. Σταμάτης Σταματιάδης, φιλοξενήθηκε στην ενημερωτική εκπομπή «Τα Νέα της Πόλης» στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης, όπου μίλησε για τις δραστηριότητες του ΚΑΠΗ.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι θα ξεκινήσουν μαθήματα εκμάθησης ξένων γλωσσών στο ΚΑΠΗ από το Κέντρο δια βίου μάθησης του Δήμου Ξάνθης. Αγγλικά, Τουρκικά, Βουλγαρικά κ.α.  θα μπορούν να μάθουν οι ηλικιωμένοι στα ΚΑΠΗ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κ. Σταματιάδης επεσήμανε ότι τα μέλη του ΚΑΠΗ με ενθουσιασμό πλαισιώνουν το πρόγραμμα για τα θαλασσινά μπάνια , το οποίο θα ολοκληρωθεί σε τρεις περιόδους, μέχρι τον Αύγουστο.

Ήδη τα μέλη του ΚΑΠΗ εξυπηρετούν , μέσω των παρεχόμενων υπηρεσιών, μια σειρά αναγκών τους :’ έχουν στη διάθεση τους γιατρό, φυσικοθεραπευτή, πλήθος δημιουργικών δραστηριοτήτων που μπορούν να αξιοποιήσουν, αλλά και το λαχανόκηπο τους’, επεσήμανε.

Από Σεπτέμβρη θα ενταχθεί και η γυμναστική στις παρεχόμενες υπηρεσίες του ΚΑΠΗ, όπως και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ενώ  γνωστοποίησε ότι σχεδιάζονται επιπλέον δραστηριότητες τόσο για τα μέλη του ΚΑΠΗ, όσο και για τις οικογένειες που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του κέντρου.

Σχετικά Άρθρα