Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Α. Μουστακίδης: Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Βουλευτή Σπύρο Τσιλιγγίρη

Η πολιτική μου σταδιοδρομία μου δίδαξε ότι πρέπει να τιμούμε τους ανθρώπους που παράγουν έργο και είναι κοντά στον πολίτη πέρα από κόμματα και χρώματα. Είναι αρχή μου κάθε ώρα και κάθε στιγμή να επιβραβεύω αυτούς τους πολιτικούς έστω και αν είναι λίγοι. Θέλω να ευχαριστήσω το γραφείο του Βουλευτή Ξάνθης του κ. Σπύρου Τσιλιγγίρη για την πολύ καλή συνεργασία που έχουμε στο να λύνουμε άμεσα τα προβλήματα των Ελλήνων Πολιτών.

Αυτή είναι η πολιτική μου παιδεία να ακούω και να αναφέρω τα προβλήματα στον κάθε Βουλευτή, τον κάθε Υπουργό και στον ίδιο τον Πρωθυπουργό. Πάντα τιμώ όλους αυτούς τους ανθρώπους που κάθε στιγμή μετά από κάθε πρόβλημα που θέτω κινούνται άμεσα ώστε να δοθεί εκείνη τη στιγμή λύση.

Ουσιαστικό και σπουδαίο ρόλο και πλήρως ενημερωμένη για τα προβλήματα του κάθε πολίτη είναι και η αδερφή του κ. Βουλευτή η κ. Ντίνα Τσιλιγγίρη, μία κυρία που πάντα έχουμε πολύ καλή και ουσιαστική επικοινωνία στο να λύνονται προβλήματα πολιτών.

Είναι υπεύθυνη στο πολιτικό γραφείου του Βουλευτή και πάντα είναι εκεί πρόθυμη να δίνει λύσεις. Όταν μέσα στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας υπάρχουν τέτοια άτομα ναι θα τα επιβραβεύω γιατί εγώ τιμώ και αναγνωρίζω τους ανθρώπους που κάνουν έργα και όχι μόνο να λένε όμορφα λόγια του αέρα. Στηρίζω το έργο του κ. Τσιλιγγίρη και όπου μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω με μεγάλη μου χαρά γιατί η Ελληνική Κοινωνία κερδίζει πολλά όταν υπάρχουν δίπλα τους και κοντά τους τέτοια άτομα.

( Πρώην Πρόεδρος Τοπικής Νέας Δημοκρατίας Δήμου Ορεινού Αλέξανδρος Μουστακίδης )

Σχετικά Άρθρα