ΡοδόπηΤελευταία Νέα

Ο Πρωθυπουργός στα εγκαίνια των Κατασκηνώσεων της Μητρόπολης Μαρωνείας

Μαίρη Δαληκριάδου

Παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα τα εγκαίνια των νέων Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης στους Προσκυνητές στο Κρυονέρι Ροδόπης.

Μετά την ακολουθία του αγιασμού, την οποία τέλεσε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονας, Ο Πρωθυπουργός αφού ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις των Κατασκηνώσεων, και ευχήθηκε στους μικρούς κατασκηνωτές μία ευχάριστη και χαρούμενη κατασκηνωτική περίοδο, εξήρε τόσο το ειδυλλιακό, παραθαλάσσιο φυσικό κάλλος της περιοχής που βρίσκονται οι άρτια οργανωμένες, όπως επεσήμανε, Κατασκηνώσεις, όσο και τη σημασία του έργου αυτού, στην ανάδειξη της όλης περιοχής.

Εν συνεχεία, ο Μητροπολίτης βράβευσε τον νυν Περιφερειάρχη της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, κ. Χρήστο Μέτιο, καθώς και τον πρώην Περιφερειάρχη της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κ. Άρη Γιαννακίδη για την όλη προσφορά και έργο τους μέχρι σήμερα.

Παρόντες στην τελετή το σύνολο του πολιτικού κόσμου της περιοχής, αρχές και φορείς του τόπου.

Ακολούθησε αμέσως μετά επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο Ξυλαγανής και στη συνέχεια ο πρωθυπουργός βρέθηκε στην Κομοτηνή, όπου συζήτησε με κατοίκους της πόλης, συναντήθηκε με εκπροσώπους της μειονότητας και εγκαινίασε τον αγωγό φυσικού αερίου IGB

https://www.facebook.com/xanthinews/videos/751242189257644
https://www.facebook.com/xanthinews/videos/580948010057534

Σχετικά Άρθρα