ΚοινωνίαΤελευταία Νέα

(video)-Ξάνθη: Νέες φθορές προκάλεσαν άγνωστοι  στο θερινό θεατράκι της κεντρικής πλατείας – Έσπασαν την πόρτα!

Ηλίας Ασκαρίδης : Για ακόμη μία φορά κάνω έκκληση προς τους συμπολίτες μας να σέβονται τις κτιριακές υποδομές που ανήκουν σε όλους!

Ήταν πριν λίγους μήνες που ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού κ. Ηλίας Ασκαρίδης έκανε γνωστό πως τα συνεργεία του Δήμου θα αποκαταστήσουν τα παλιά  και φθαρμένα ξύλα της εξέδρας που βρίσκεται μέσα στο θεατράκι της κεντρικής πλατείας και θα ευπρεπιστεί ο χώρος για να θα παραδοθεί πλήρως ανακαινισμένος στο κοινό.

Ένας χώρος που φιλοξενεί τόσο όμορφες εκδηλώσεις υπέστη και πάλι καταστροφές !

Ο κ. Ηλίας Ασκαρίδης ιδιαίτερα στενοχωρημένος και προβληματισμένος ενημέρωσε ότι και πάλι υπήρξαν βανδαλισμοί στον χώρο αφού άγνωστοι κατέστρεψαν την κεντρική πόρτα και προχώρησαν και σε κάποιες φθορές στο εσωτερικό του θερινού θεάτρου.

Δυστυχώς ενώ προσπαθούμε να συντηρήσουμε και να αποκαταστήσουμε τις φθορές , σε λίγο χρονικό διάστημα κάποιοι και πάλι προκαλούν καταστροφές!

Ο κ. Ασκαρίδης μάλιστα σημείωσε ότι γίνονται προσπάθειες να τοποθετηθούν κάμερες στον χώρο αλλά όπως εξήγησε λόγω της ισχύουσας νομοθεσίας των προσωπικών δεδομένων , υπάρχει μία χρονοβόρα διαδικασία.

Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν πρόσθεσε ο κ. Ασκαρίδης και κατέληξε : «…Πραγματικά στενοχωρήθηκα γιατί εκεί που πάμε να φτιάξουμε κάτι, ξεκινούμε και πάλι από την αρχή για να αποκαταστήσουμε τις  όποιες καταστροφές..»

Σχετικά Άρθρα