Έβρος Τελευταία Νέα

Σύλληψη για ναρκωτικά στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

Συνελήφθη χθες (2-7-2022) το πρωί στην Αλεξανδρούπολη,στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με στελέχητου Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης ένας ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί και οι λιμενικοί εντόπισαν τον συλληφθέντα στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης με προορισμό τη Σαμοθράκη και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε με τησυνδρομή του αστυνομικού και του λιμενικού σκύλου «LAIΚΑ»και «ΔΙΑ»αντίστοιχα,στη δίκυκλη μοτοσικλέτα του βρέθηκε επιμελώς κρυμμένημια (1)νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 322,7γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν η παραπάνω ποσότητα κάνναβης, χρήματα, ένα κινητό τηλέφωνο και η δίκυκλη μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησε ο δράστης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα ΠρωτοδικώνΑλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης. 

Σχετικά Άρθρα