Face to FaceΤελευταία Νέα

Ερντογάν: Προειδοποίησε τους Έλληνες να μην ψηφίσουν ΝΔ & Μητσοτάκη (Έπαθε εγκεφαλικό)

Σε εμπρηστικό σχόλιο προχώρησε προχθές ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τις εκλογές που έρχονται στην Ελλάδα!

Kαλεί τον ελληνικό λαό να καταψηφίσει την παρούσα κυβέρνηση της ΝΔ και να της «δώσει ένα μάθημα»…

“Ελπίζω ότι ο ελληνικός λαός θα δώσει το μήνυμα και το μάθημα μέσω της δημοκρατικής οδού, στους κυβερνώντες του που τρέχουν πίσω από περιπέτειες οι οποίες θα φέρουν ένα καταστροφικό τέλος για τον ελληνικό λαό”, είπε.

Μιλώντας σε στρατιωτική ακαδημία, και αφού είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις του σύμφωνα με τις οποίες «δεν είναι μέλημα της Τουρκίας πόλεμος με την Ελλάδα», ο Τούρκος Πρόεδρος επανέλαβε τις αιτιάσεις περί παραβιάσεων του εναέριου χώρου της Τουρκίας από τη χώρα μας και πρότεινε να λάβει η Ελλάδα «ένα μάθημα τόσο από τις εξελίξεις στην περιοχή μας όσο και από τα γεγονότα πριν από ένα αιώνα».

Συνέχισε τις «προειδοποιήσεις», λέγοντας ότι «αντί να λύσουν τις μεταξύ μας διαφορές με διάλογο και διαπραγμάτευση, κρύβονται κάτω από τις φούστες άλλων…

Απάντηση Οικονόμου: «Οι επιτυχίες Μητσοτάκη δεν τον αφήνουν να ησυχάσει»

«Η συνεχής ισχυροποίηση της Ελλάδας -στρατιωτικά, διπλωματικά και οικονομικά- στεναχωρεί τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον οδηγεί σε δηλώσεις που υπερβαίνουν τα εσκαμμένα», δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου για τις νέες δηλώσεις του Τούρκου προέδρου κατά της Ελλάδας. «Είναι προφανέστατο ότι οι επιτυχίες του Πρωθυπουργού και η ενδυνάμωση της Ελλάδας δεν αφήνουν τον κ. Ερντογάν να ησυχάσει. Αν και ο ίδιος θα προτιμούσε μια Ελλάδα αδύναμη, εμείς κάνουμε και θα κάνουμε ανυποχώρητα όσα προάγουν τα εθνικά μας δίκαια. Εξάλλου, ο πραγματικά ισχυρός δεν έχει ανάγκη να το διαλαλεί κάθε τρεις και λίγο», πρόσθεσε.

σ.ε. Πριν λίγο ανακοινώθηκε ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας πιθανότατα υπέστη εγκεφαλικό. Εν αναμονή επίσημων ανακοινώσεων…

Σχετικά Άρθρα