fbpx
Κύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

Μ. Τσέπελης: Ετοιμαζόμαστε για τις καλύτερες Γιορτές Παλιάς Πόλης που έζησε η Ξάνθη μας

Μαίρη Δαληκριάδου

Η πρώτη συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής του Δήμου Ξάνθης για τις γιορτές παλιάς πόλης 2022 πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 το απόγευμα στο Δημαρχείο Ξάνθης.

Παρόντες ήταν οι περισσότεροι εκ των συλλόγων που μετέχουν στις γιορτές παλιάς πόλης, ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ξάνθης κ. Σοφία Ψωμά, ο πρόεδρος του κέντρου πολιτισμού κ. Ηλίας Ασκαρίδης και στελέχη του κέντρου.

Μετά από πρόταση του Δημάρχου και τη σύμφωνη γνώμη όλων των παρευρισκομένων αποφασίστηκε ότι οι γιορτές θα γίνουν κανονικά για φέτος. Και ότι από όλους θα δοθεί μεγάλη προσπάθεια ώστε να διεξαχθούν με τον καλύτερο τρόπο. Έμφαση θα δοθεί στην βοήθεια που θα παρέχει ο Δήμος Ξάνθης στους συλλόγους αλλά και στην προβολή του θεσμού πανελλαδικά.

Μέχρι  την επόμενη Παρασκευή το κέντρο πολιτισμού θα δέχεται τις προτάσεις των συλλόγων και κατόπιν θα συντακτεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι φέτος τόσο το κέντρο πολιτισμού όσο και ο Δήμος θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό βοηθώντας με κάθε τρόπο και με κάθε κόστος του συλλόγους για να μπορέσουν να στήσουν τα στέκια τους.

Στις επιφυλάξεις ορισμένων για το αν θα γίνουν οι γιορτές λόγω Κορωνοιού την απάντηση έδωσε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Μανώλης Φανουράκης ο οποίος δήλωσε ότι εμείς θα ετοιμαστούμε για το καλύτερο αλλά δεν μπορούμε να προβλέψουμε την κατάσταση που θα επικρατεί στην πόλη στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Έτσι η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε με τις καλύτερες προοπτικές και τους συλλόγους να παίρνουν το έναυσμα για να οργανώσουν τα στέκια τους και να υποδεχθούν τους επισκέπτες την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Σχετικά Άρθρα