ΚοινωνίαΤελευταία Νέα

Παρουσίαση του βιβλίου “KRAV MAGA VIPER και Eπίδειξη Tεχνικών (foto + video )

Το βιβλίο των Δημήτρη Στογιαννίδη και Ισκάν Σελήμ παρουσιάστηκε στο κοινό χθες το απόγευμα στην καπναποθήκη “Π”, αίθουσα “Βιργινία Τσουδερού”. Για το βιβλίο μίλησε στην εκδήλωση ο ιστορικός τέχνης Βασίλης Μακέδος, καθώς και οι δημιουργοί του, Ισκάν Σελήμ και Δημήτρης Στογιαννίδης.

Ακολουθούν video με τις τεχνικές:

Ισκάν Σελήμ, Παγκόσμιος  Πρωταθλητής KRAV MAGA VIPER : Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος για τη σημερινή παρουσίαση του βιβλίου στο οποίο καταγράφονται οι τεχνικές αυτοάμυνας απλά και κατανοητά  

«..Θέλοντας να κρατήσουμε ζωντανές τις τεχνικές αυτοάμυνας , μαζί με τον αδερφικό μου φίλο Δημήτρη Στογιαννίδη, τις αποτυπώσαμε σε ένα βιβλίο,  για να μπορεί ο καθένας να μάθει τις τεχνικές προστασίας από τη βία…», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ.  Ισκάν Σελήμ στο xanthipost.gr και πρόσθεσε πως το βιβλίο αυτό  θα βοηθήσει πολλούς ανθρώπους αφού όλες οι τεχνικές αυτοάμυνας παρουσιάζονται και εξηγούνται  απλά και  κατανοητά. Όπως δήλωσε ο κ. Ισκάν Σελήμ,  στήριγμά του στην επιτυχημένη του πορεία είναι  οι δικοί  του άνθρωποι , μεταξύ αυτών και  ο ανιψιός του, που βρίσκεται στο πλευρό του σε κάθε του αγώνα και σε κάθε του κατάκτηση.

Δ. Στογιαννίδης : Το βιβλίο αυτό γράφτηκε με αγάπη για τον άνθρωπο και αφορά την αυτοάμυνα και την τέχνη που έχει δημιουργήσει ο 6 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Ισκάν Σελήμ

Η συνεργασία με τον κ.  Ισκάν Σελήμ ξεκίνησε όταν ο κ. Δημήτρης Στογιαννίδης ασχολούμενος με την τέχνη της αυτοάμυνας , κατέγραψε λεπτομερώς και συστηματικά όλες τις τεχνικές μέχρι και την μαύρη ζώνη και τότε του προτάθηκε από τον παγκόσμιο πρωταθλητήνα δημιουργήσουν  μαζί  ένα  βιβλίο.  Όπως εξήγησε ο κ. Στογιαννίδης χρειάστηκαν 2 χρόνια για να ολοκληρωθεί το βιβλίο και περιλαμβάνει συμβουλές αυτοάμυνας, για το πώς θα μπορέσει  ο καθένας να αποφύγει τη βία ή να την αντιμετωπίσει. Αξίζει να τονιστεί ότι στα πλαίσια της εκδήλωσης παρουσίασης του βιβλίου  πραγματοποιήθηκε  ζωντανή επίδειξη τεχνικών αυτοάμυνας του Krav Maga Viper από τον μάστερ Ισκάν Σελήμ και τον γιο του Δημήτρη Στογιαννίδη, Γιάννη, στον οποίο και απονεμήθηκε η μαύρη ζώνη.

Σχετικά Άρθρα