Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Μανώλη Τσέπελη και Χρ. Μέτιο από την πρώτη Κυριακή δίνει η δημοσκόπηση της GPO

Τα «Παραπολιτικά» στην έντυπη έκδοση του Σαββατοκύριακου δημοσιεύουν αναλυτικά τα αποτελέσματα της διαδικτυακής δημοσκόπησης της GPO που αφορά την αποτελεσματικότητα σε διάφορα θέματα τόσο του περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου όσο και των δημάρχων της ΑΜ-Θ.

Η εφημερίδα σε ότι αφορά τον Χρήστο Μέτιο σημειώνει ότι είναι μοιρασμένες οι απόψεις των πολιτών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και είναι από τους ερωτηθέντες ικανοποιημένοι από τον περιφερειάρχη το 41,3 που έχει θετική άποψη, ενώ το 45,6 έχει αρνητική.

Αναλυτικά

Αρκετά Ικανοποιημένο είναι το 23,8%, ενώ πολύ ικανοποιημένο είναι το 17,5% όσων απάντησαν στην δημοσκόπηση. Λίγο ικανοποιημένο είναι το 27,9% ενώ καθόλου το 17,7%.

Στους τομείς που πιστεύουν ότι τα πήγε καλά ο περιφερειάρχης είναι η Διαχείριση Απορριμμάτων, η Πολιτική Προστασία και το Περιβάλλον, ενώ τις χειρότερες επιδόσεις έχουν τα Έργα Υποδομής, η Απορροφητικότητα ΕΣΠΑ και η Επιχειρηματικότητα.

Στη σφυγορμέτρηση των δημάρχων η εφημερίδα δημοσιεύει μόνο τις επιδόσεις των δημάρχων Ξάνθης και Δράμας, όπου ο δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος είναι πάτος στις θετικές γνώμες και αναποτελεσματικός σύμφωνα με τις απαντήσεις, ενώ ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, φαίνεται ότι φλερτάρει να εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή αφού συγκεντρώνει ένα χρόνοι πριν την συμπλήρωση του έργου του, θετική εκτίμηση σε ποσοστό 40,1% των ερωτηθέντων

σ.ε. Το ποσοστό αυτό για τον Μανώλη Τσέπελη μετά μάλιστα από μόνο 3 χρόνια διοίκησης (τώρα θα αρχίσουν να υλοποιούνται τα μεγάλα έργα για την Ξάνθη αφού περάσαμε και 2 χρόνια Covid) με ένα ποσοστό μάλιστα πάνω από το 40% θετικών γνωμών, είναι πολύ μεγάλο και με λίγες ακόμη σοβαρές κινήσεις τους επόμενους μήνες τότε αυτές οι θετικές γνώμες θα μεγαλώσουν φτάνοντας το 43% που οδηγεί στην επανεκλογή Τσέπελη από την πρώτη Κυριακή.

Σχετικά Άρθρα