Κύριο ΘέμαΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Εγκάρδια συνάντηση Τσέπελη – Ρουσόπουλου στην Ξάνθη

Ιδιωτική επίσκεψη στην Ξάνθη πραγματοποιεί ο βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών Θεόδωρος Ρουσόπουλος αυτό το Σαββατοκύριακο

Το πρωί είχε εγκάρδια συνάντηση με τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη με τον οποίο τον συνδέει μακρόχρονη φιλία – O καφές εξελίχθηκε σε γεύμα, καθώς οι δύο άντρες είχαν πολλά να πουν πάνω σε ζητήματα που τους ενώνουν: πολιτική, οικογένεια, αλλά και… την υπέροχη Ξάνθη, που ο βουλευτής αγαπά ιδιαίτερα και επισκέπτεται με μεγάλη χαρά, σε κάθε ευκαιρία!

Οι δύο άντρες συζήτησαν για τις επικείμενες εθνικές εκλογές εκφράζοντας από κοινού την πεποίθηση ότι, όποτε κι αν αυτές γίνουν, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα ανανεώσει τη θητεία της, καθώς οι πολίτες αντιλαμβάνονται την προσπάθεια που έχει γίνει σε όλα τα επίπεδα.

Συζήτησαν επίσης για τον εκλογικό νόμο επισημαίνοντας πως, σε μια χρονική συγκυρία όπως αυτή που βιώνουμε, η χώρα χρειάζεται ισχυρές κυβερνήσεις.

Παράλληλα, αναφέρθηκαν και στα εθνικά ζητήματα, την πίεση που ασκείται στη χώρα μας από τη γείτονα, με την υβριδική επιδρομή από τα σύνορα στον Έβρο, τον Φεβρουάριο του 20, μέχρι και σήμερα.

Ο κ Τσέπελης δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία των ελληνοτουρκικών σχέσεων επισημαίνοντας ότι οι χειρισμοί του πρωθυπουργού έχουν αναγκάσει τους εταίρους μας να εμπλακούν ως οφείλουν με ένα θέμα που είναι επί της ουσίας «ευρωπαϊκό» και σε καμία περίπτωση «διμερές».

Η συζήτηση περιστράφηκε και στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον Δήμαρχο Ξάνθης να αναφέρεται στην προσπάθεια της δημοτικής αρχής στα «χρόνια του κορωναϊού» και τον Θόδωρο Ρουσόπουλο να επισημαίνει πως ήταν μια δύσκολη και άδικη περίοδος.

Όπως ήταν φυσικό, ο καφές εξελίχθηκε σε γεύμα, καθώς οι δύο άντρες είχαν πολλά να πουν πάνω σε ζητήματα που τους ενώνουν: πολιτική, οικογένεια, αλλά και… η υπέροχη Ξάνθη, που ο βουλευτής αγαπά ιδιαίτερα και επισκέπτεται με μεγάλη χαρά, σε κάθε ευκαιρία.

Σχετικά Άρθρα